Velkommen til storbyens vintermagi, med en smakfull miks av historie, kunst og lun vinterstemning. Trondheim serveres på et fat av rike tradisjoner og fremtidsrettet innovasjon.

Folk har reist til Trondheim i mer enn 1000 år. Her oppdaget de fjorden og gjellet, et mylder av sjømat og dyreliv i overflod. Jorda som omkranser byen er blant den mest fruktbare i landet – den perfekte grobunn for råvarer i verdensklasse. Velkommen til Trondheim – Home Of Nordic Flavours!

Nidarosdomen

Nidarosdomen er verdens nordligste gotiske katedral og Norges nasjonale helligdom. Bygget fra år 1070 på gravstedet til St. Olav – skytshelgen for Norge og vikingkongen som brakte kristendommen til Norge. Katedralen sto ferdig rundt år 1300.

Les mer om Nidarosdomen her!

Sverresborg Trøndelag folkemuseum

Sverresborg Trøndelag folkemuseum er historien om borgen, byen og bygda. I naturskjønne omgivelser rundt ruinene av Norges eldste middelalderborg, reist av kong Sverre, ligger et av landets største friluftsmuseer. I byavdelingen møter du levende tidsbilder og spennende interiører fra Trondheims fascinerende historie fra 1700-tallet og frem til i dag.

Les mer om Sverresborg her!

Glødende kajakktur

Bli med Trondheim Kajakks insttruktør på padletur i en LED-opplyst kajakk langs Nidelven på kveldstid, en unik opplevelse! Fra Tempe til Skansen på ca. 2 timer.

Les mer om Trondheim Kajakk her

Foto: Mykola Ksenofontov / Visit Trondheim
Foto: McKenna Starck / Visit Trondheim

Britannia Hotel Spa

Nye Britannia Spa er pusset opp i et utsøkt design, og er en moderne, elegant oase av avslapping. Nyt en god massasje eller velg din foretrukne behandling i den omfattende menyen. Spaet har seks behandlingsrom, et oppvarmet svømmebasseng, badstue, steam room, iskulp, mineralbad, treningsrom, infrarød badstue – og mye mer.

Les mer om Britannia Hotel her!

Crazy Coyote Seiling

Bli med på seiltur og opplev noe helt utenom det vanlige. Perfekt for teambuilding, en familieutflukt eller et utdrikningslag.

Les mer om Crazy Coyote Events her!