Vinteren på Innherred er ikke kald og mørk, den er varm og lys. Bli varm i kroppen når du sitter foran peisen eller opplever noe som setter spor. Kjenn varmen når du blir sliten på skitur, eller når rypa flyr opp foran deg i fjellet. Bli varm i hjertet når du sitter fordypet i gode samtaler etter en dag i friluft. Ta med deg noen gode venner og opplev vinteren på Innherred sammen.

Ismenningen Fjellstuggu

Skap gode minner sammen i vinter!

Stikk til fjells for gode opplevelser. I naturskjønne omgivelser, ved innfallsporten til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark, ligger Ismenningen Fjellstuggu og venter på deg – samle dine beste venner til rolige dager med god mat og drikke, skiturer og lange kvelder med gode samtaler forran peisen i Snåsafjella.

Trugetur i Skjækra

Ta vennegjengen med på trugetur i det flotte turterrenget rundt Mokk Gård – kanskje får du oppleve de majestetiske Skjækerfjella?

Mokk Gård i Steinkjer kommune er en tradisjonsrik fjellgård. Den ligger i naturskjønne omgivelser tett oppunder snaufjellet, på grensen til Blåfjella – Skjækerfjella nasjonalpark.

Kombiner turen med overnatting i den koselige kårstua på Mokk Gård.​​​​​​

Værdalsbruket

Langt til fjells, uten strøm og mobildekning kan du leve det gode livet tett på naturen. Kom tett på de majestetiske Skjækerfjella og få varmen igjen foran peisen på kvelden.

Koble helt av, hør vinden ruske i veggene og legg ut på tur når du selv ønsker det. Ta med gode venner, en kortstokk, noen brettspill og god mat og stikk til fjells for ei helg!

Skiløyper på Innherred

Har du lyst til å finne på noe nytt? Ta med vennegjengen på skitur på Innherred!

Rusle i fotsporene til store skistjerner og aktive bygdefolk. Velg løype og turmål etter evne og bruk dagen sammen. Overnatt på hotell eller hytte og kos dere med deilig mat og drikke, gode samtaler og brettspill på kvelden.

Spør oss om hjelp til å planlegge en tur som passer deg og din vennegjeng!

Snåsa Fjellstyre

I randsonen til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark har Snåsa Fjellstyre flere koselige fjellhytter som passer godt for deg som ønsker å stikke til fjells med gode venner i vinter.

Legg inn tid til avslapping, lange skiturer, isfiske og bålkos – sammen!

Steinkjer kommuneskoger

Logg deg av hverdagen og logg deg på fjellet!

Sammen med venner og familie kan du legge ut på opplevelser i den trønderske fjellheimen! Ta med gjengen på skitur til Norges Geografiske midtpunkt og opplev de vakre Skjækerfjella. Kanskje blir det selvfiska ørret til middag?

Mormorhuset – Troset Gård

Troset gård kommer du deg bort fra hverdagens mas og tjas. Du finner roen og kan nyte naturen og stillheten. Troset Gård ligger vakkert til i Markabygda i Levanger med enkel adkomst til snørike fjellområder.

Troset ønsker deg og familien velkommen som gjester.

Villnis

Hva med å slappe av et sted der det er så stille at du hører lyden av vingene til granmeisa utenfor?

Ta med deg en du er glad i og ta en pause fra hverdagen og lad opp med lyden av knitrende peisflammer i det store luksuriøse teltet på Venåsen skogcamp. Selv om snøen ligger tung ute, er det lunt og godt inne.