Er du på jakt etter et overnattingssted utenom det vanlige, har Trøndelag flere unike overnattingssteder å by på. Her kan du overnatte i alt fra ei koselig hytte i en tretopp til et fyr med hav på alle kanter.

Tretopphytter

Tenk deg å våkne, ikke bare til fuglekvitter, men til at fuglene sitter rett utenfor, i en tretopphytte i Trøndelag. Det er hva man kan kalle unike overnattingssteder!

Overnatt i et tog over lakseelva Namsen

Namsen Salmon & Train Experience tilbyr en unik overnattingsmulighet på en nedlagt jernbanebru over lakseelva Namsen.

Fiskeværet Halten

Helt ytterst i Froan, i ei lang rekke med fiskevær og små øysamfunn ligger det nedlagte fiskeværet Halten med unike overnattingssteder.

Overnatt i et fyr

Flere steder langs trøndelagskysten kan du overnatte i et fyr, her får du garantert en eksotisk opplevelse!

Sub-lugarer på Stokkøya

Hvis du ikke har prøvd å sove i en SUB-lugar – så er det absolutt verdt å prøve. Og spesielt i de idylliske omgivelsene på Stokkøya.

Historisk luksus

Britannia Hotel har huset kongefamilie, britisk overklasse, polfarere og internasjonale stjerner siden det åpnet dørene i 1870.

Sov 30 meter over vannet

Prøv ekstrem camping hos Rypetoppen Adventurepark, og heng i et telt i fjellveggen 30 meter over vannet.

Ulvesnork

Enn å kunne sove tett ved ulvene, og lytte til villmarkas lyder som sovemusikk. Det kan du oppleve med ulvesnork i Namsskogan Familiepark.

Midt i kulturlandskapet

Øyna Kulturlandskapshotell har fått internasjonal oppmerksomhet. Her kan du overnatte i store, moderne rom i flotte omgivelser integrert i landskapet.

Trones Eye

Unn deg en natt med glamping ved fjorden i en magisk glassiglo. Det eneste du hører er lyden av fuglene som synger og bølgene som slår mot stranden.

Treetop Ekne – Svevetelt i Trollskogen

Overnatt i svevetelt i trollskogen på Ekne i Levanger. Her kan du finne roen og søvnen svevende mellom trærne.

Glamping midt i skogen

Koble deg på naturen, og koble deg av alt annet. På Venåsen Skogcamp kan du leie et luksuriøst canvastelt med dobbeltseng og vedovn.

Du vil kanskje også like