En unik hotellreise i Trøndelag!

«Hi & Love» er et samarbeidsprosjekt mellom fem landlige hoteller i Trøndelag som tilbyr lokale smaker fra kyst og fjell. En rundreise hvor du kan oppleve fantastiske naturopplevelser og variert arkitektur. Alle har en lidenskap og et engasjement for sine gjester og det gode vertskap. Alle hotellene har lokasjon med særpreg.  Her ligger alt til rette for en – eller flere – unike overnattinger!

Tenk hvor eksotisk Trøndelag faktisk er, med høyfjell og vill kyst, seterdrift og designhotell, og ikke minst alle de fantastiske råvarene og smakene du kan oppleve. Dette er en litt for godt bevart hemmelighet, også for trønderne selv.” — Ellen Thorvaldsen, daglig leder, Kuringen Bryggehotell

Trøndelag kan med rette kalles en matregion, med et stort antall av både lokale matprodusenter og restauranter av høy kvalitet. Mat blir stadig en viktigere del av reiseopplevelsen, og disse fem hotellene tar matopplevelsen på alvor! Uansett hvor du bor vil du bli møtt av lokale og ferske råvarer, tradisjonskost med egen og moderne vri, samt en varm og unik atmosfære.

Ikke gå glipp av Bortistus bassturøkte lam, blåskjellene til Stokkøya, bacalao hos Kuringen, reinsdyr hos Vauldal og de lokale smaksskattene hos Øyna!

Les mer om matopplevelser i Trøndelag her. 

Ta en rundreise i Trøndelag i sommer, og besøk disse fem unike hotellene:

Bo tett på naturen og historien

Velkommen til Bortistu Gjestegard; En historisk gård omkranset av en fjellrekke du mister pusten av!

Der tradisjon og fjell møtes

På historiske Vauldalen Fjellhotell er ingenting overlatt til tilfeldighetene og alt har en historie.

Overnatting midt i kulturlandskapet

Overnatt i store, moderne rom integrert i kulturlandskapet på Inderøy.

Eksotiske Stokkøya

På eksotiske Stokkøya Strandhotell venter spesiell arkitektur, vakker natur, nydelig lokalmat og en 400 meter lang sandstrand.

Kystidyll på Kuringen Bryggehotell

På idylliske Kuringen Bryggehotell kan du senke skuldrene i suiter med sjøutsikt, der historiske gjenstander fra brygga spiller hovedrollen.