I år kommer Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen til deg! 

Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen handler om å feire lokal mat og drikke, og pleier å samle 225 000 personer i Trondheim sentrum. I år må det derimot gjøres litt annerledes, men matopplevelser og minnerike øyeblikk står fortsatt på agendaen.

Matfestival – et sted nær deg

I år skal det arrangeres mange små mat- og drikkearrangementer der folk bor – «Et sted nær deg». I år finner du de gode matopplevelsene sammen med familie og venner, og det vil være mulig å finne digital inspirasjon til å lage matopplevelser sammen og alene.

Se aktivitetskalenderen for festivalene her. 

Les mer om festivalen her:

Trøndersk Matfestival feirer 15 år

Trøndersk Matfestival ble arrangert første gang for 15 år siden, og har siden da vokst til en festival i europeisk format. I den tradisjonelle formen er festivalen landets beste salgsarena for lokalmatprodusenter, og i år blir Trøndersk Matfestival kanskje regionens største dugnad for lokal mat og drikke.

Nå har vi muligheten til å gjøre et skikkelig lokalt løft, der flere lokalmatopplevelser blir tilgjengelig for folk og vi blir bedre kjent med vår matregion. Mange ordførere er engasjerte, og vi har 12 koordinatorer som sammen med Oi! Trøndersk Mat og Drikke og publikum skal skape Trøndersk Matfestival i sommer, sier prosjektleder Berit Melting.

Se aktivitetskalenderen for festivalen her. 

Mat- og drikkeprodusenter i Trøndelag

Ønsker du å finne veien til din lokale håndverksbaker, utforske nye ostefavoritter eller bestille trønderkaffe på nett?

Her er lokalmat og drikkeprodusenter i Trøndelag samlet! 

Du vil også kanskje like: