Stokkøya Sjøsenter i Åfjord er et av stedene i Trøndelag man bare MÅ besøke. Nyt fantastisk mat i Strandbaren, spennende arkitektur og vakker natur i skjønn forening.

Stokkøya Strandhotell – eksotisk i Trøndelag

Stokkøya Sjøsenter har de siste årene befestet sin posisjon som en av regionens mest eksotiske opplevelser. Kombinasjonen av spesiell arkitektur, vakker natur, Strandbarens måltider av topp kvalitet og den 400 meter lange sandstranda, gjør Stokkøya Sjøsenter på Hosnasand til et helt spesielt sted å besøke.

«Har du ikke spist blåskjell i Strandbaren på Stokkøya Sjøsenter har du en stor opplevelse i vente!»

Om sommeren og i helger har Strandbaren fleksibel stengetid 23:00 – 02.30 alle dager, avhengig av hvor mange hyggelige gjester de har.

Aktiviteter på Stokkøya Sjøsenter

Hvis du er ute etter en aktiv ferie, finnes det mange alternativer å velge i når du besøker Stokkøya Sjøsenter. Trives du best i det våte element kan du blant annet leie kajakk, seiljolle eller SUP-brett (stand up paddle). Det er også mulig å leie båt med skipper som tar dere med ut på fiske. På land kan du kose deg med strandvolleyball på Trøndelags fineste strand eller leie sykkel og utforske mer av Stokkøya.

Les mer om Stokkøya Sjøsenter og bestill overnatting i SUBhus eller KYSThus.

Stokkøya Sjøsenter i Åfjord, Trøndelag. Foto: Ove A. Gjermstad

Stokkøya og omegn

Når du først har tatt turen utover til Stokkøya er det mye som er verdt å få med seg i nærområdet.

Linesøya

Linesøya er naboøya til Stokkøya; en liten perle av en øy, med mange severdigheter både fra naturens og kreative menneskers side.

Revsnes

Revsnes er det siste tettstedet på fastlandet før du kjører over til Stokkøya. Her bør du få med deg et besøk i Kuringvågen, med Aquarius Brygge, hvor du kan både spise og bo i ei ombygd brygge. Aquarius har også rorbuer for overnatting.

Harbak

På Revsnes ligger avkjøringen til området Harbak, med den spektakulære Harbakhula (40 meter høy, 130 meter dyp), Harbakutstillinga og den flotte Harbaknaturen i seg selv.

Du vil kanskje også like