Oppdal har mange typer spisesteder å by på, og du kan velge mellom alt fra pizza og husmannskost til en finere middag i flotte omgivelser.

Her har vi samlet noen tips til deg som lurer på hvor du finner en bra restaurant eller et annet spisested på Oppdal.

Baretta Cafe & Restaurant, Aunasenteret

På Baretta Cafe & Restaurant kan du dra for å spise lunsj eller bare nyte en kopp varm drikke. Baretta tilbyr spennende lunsjretter, gode hjemmelagde okseburgere, smørbrød og kaker.

Baretta Cafe & Restaurant, tlf: 72 42 49 30

Grillkroa, Nyveien 5a

Grillkroa ble etablert i 1992. Gjennom årene har stedet utviklet seg til å bli et velkjent spisested med mat for “folk flest”. Hjemmelaget pizza har siden oppstarten vært basisen i menyen.

Grillkroa, tlf: 72 42 24 89

Oss Tållåst, Nyveien 3

Oss Tållåst er den eneste kaffebaren på Oppdal. Her er det god kaffe å få, enten for å drikke inne i baren eller for å ta med ut i sola. Det serveres enkle lunsjretter og gode hjemmelagde kaker. Oss Tållåst selger også te og kaffe i løsvekt, og har ellers mye godt å ha i glasset.

Oss Tållåst, tlf: 45 26 33 32

Skifer Hotell, O. Skasliens veg 9

Skifer Hotel, det nyeste hotellet på Oppdal, tilbyr mange flotte retter på à la carte-menyen i sin restaurant, og i den hyggelige lobbybaren serveres småretter og god drikke.

Skifer Hotell, tlf: 73 60 50 80

Kongsvold Fjeldstue, Dovrefjell v/E6

Kongsvold Fjeldstue ligger 30 minutter sør for Oppdal, og i fantastiske og historiske omgivelser får du servert mat av høy klasse. Tidvis står også eksklusivt moskuskjøtt på menyen.

Kongsvold Fjeldstue, tlf: 72 40 43 40

Møllen Restaurant & Pizzeria, Dovreveien 2

Med en av bygdas bredeste menyer er Møllen Pizzeria & Restaurant et sikkert valg for de fleste. Nydelig kebab, men Møllen har også fisk, pasta og grillretter på menyen.

Møllen Restaurant & Pizzeria, tlf: 72 42 18 00

Oppdalsporten, Fagerhaug v/E6

Helgestart på P1 kåret Oppdalsporten til «Juvelen blant norske veikroer», og serverer tradisjonsmat i hyggelige omgivelser. Har også dagligvarebutikk samt rom og leiligheter for overnatting.

Oppdalsporten, tlf: 72 40 06 40

Spisbar, Torgsenteret.

Spisbar er både spisested og kosekrok. Her kan du hygge deg sammen med gode venner eller kolleger både til lunsj og over en god middag. Det er selvfølgelig også helt ok å slenge seg ned i sofakroken og bare nyte noe godt å drikke.

Spisbar, tlf: 45 25 21 11

Cafe Klausulen, Dovreveien 2

Cafe Klau§ulen er Oppdals største kafe med beliggenhet i Domus kjøpesenter midt i Oppdal sentrum. Særlig populær er middagsbuffeten, som består av et variert utvalg av varme retter og er inkludert dessert og kaffe. Åpen mandag – fredag 09.00-20.00, lørdag 09.00-18.00 og søndag 12.00-18.00

Cafe Klausulen, – tlf: 40 44 73 13

Nabo`n Pub / Grøseth Kafè, Auneveien 2

Nabo’n pub og Grøseth Kafè ligger vegg i vegg i Auneveien. Grøsethkafeen byr på enkle retter og god drikke på dagtid, og så snart den stenger, åpner Nabo’n pub og overtar serveringa.

Tlf: 72 42 16 57

Du vil kanskje også like