Her får du en oversikt over spisesteder i Trøndelag hvor utsikt er den del av opplevelsen.

Utsikt som forrett og dessert

Utsikt er kanskje ikke det du tenker mest på mens du nyter en bedre middag. Opplevelsen rundt måltidet blir likevel en helt annen når du kan skue ut over kulturlandskap, en blikkstille fjord eller et bymiljø sett ovenfra.

Astrum Grill & Raw Bar,
Clarion Hotel & Congress, Trondheim

Astrum Grill & Raw Bar er skybaren på Clarion Hotel & Congress i Trondheim. Her får du servert lokale råvarer, i retter fra det nordiske kjøkken, inspirert av amerikanske og asiatiske smaker. Fra Astrum har du en fantastisk utsikt, med blant annet Munkholmen og midtbyen i Trondheim som skue.

Øyna, Inderøy på Innherred

Øyna ligger på «Inderøyas tak» ovenfor Sakshaug gamle kirke, og herfra har du utsikt til 7 kommuner, hvor også 90 % av all maten som serveres i restauranten kommer fra. Etter å ha nytt maten innendørs kan du ta med selskapet ut i friluft og utfordre til en runde putball eller frisbeegolf. Øyna er sertifisert økoturisme-bedrift.

Rockheim Panorama, Trondheim

Rockheim Panorama ligger i 5. etasje på Rockheim – nasjonalt opplevelsessenter for pop og rock. Restauranten er omkranset av terrasse med utsikt til fjord og by, og har en rocka meny tilberedt med omsorg og kreativitet. Restauranten er åpen i museets åpningstid, og du kan besøke den uten å løse billett til museet.

Strandbaren, Stokkøya Sjøsenter i Åfjord

Strandbaren på Stokkøya Sjøsenter har etter hvert blitt et av Trøndelags mest kjente spisesteder. Restauranten ligger helt nede på det som kanskje er den fineste stranda i Midt-Norge, Hosnasand. Selv om du ikke har utsikt fra høyden her, er det likevel et fantastisk skue å sitte innenfor de store glassveggene og se utover sjøen, gjerne mens sola går ned. Strandbaren serverer lokal mat, blant annet fantastiske blåskjell, og byr innimellom på intimkonserter i helgene.

Toppen Restaurant, Oppdal

Toppen restaurant ligger på toppen av Hovden i Oppdal Skisenter. Herfra har du fantastisk utsikt til nabofylkene våre i vest og sør. Hovdenexpressen gondolbane bringer deg til Toppen restaurant på få minutter, og du trenger ikke ski eller snowboard for å nå toppen. Toppen restaurant serverer god mat, kaffe og kaker 1125 meter over havet. Restauranten følger skiheisens åpningstider.

Du vil kanskje også like