Restaurant- og Caféliv i Trondheim

Restaurant- og Caféliv i Trondheim

Kilde:

Fokuset på lokale råvarer og høy kvalitet har gjort bykjernen i Trondheim til en spennende plass å utforske for foodies og livsnytere – her er noe for enhver smak! 

Trondheims bysentrum Midtbyen, er stedet for deg som søker minneverdige mat- og drikkeopplevelser i urbane omgivelser. De siste årene har Trøndelag gjort seg stadig mer bemerket som en kvalitetsregion i den kulinariske verden, og i Midtbyen ligger spisestedene tett i tett. Her får du nasjonale og internasjonale smaker, du kan velge mellom velkjente restaurant- og kafékonsepter, i tillegg til unike og anerkjente lokale perler. Hele tre restauranter i Trondheim er prydet med hver sin Michelin-stjerne, og i Midtbyen finner du to av dem.

Start dagen ved et kafébord i en av de brosteinsbelagte gågatene og se byen våkne til liv mens du nyter morgenkaffen. Utforsk de mange lunsjmulighetene. Her er det noe for alle og enhver; både for deg som foretrekker et lekkert dekket bord på Brasseriet til Britannia Hotel, og for deg som liker tanken på meksikansk street food i uformelle omgivelser.

Rundt hvert et gatehjørne finner du restauranter og restaurantkjeder som drives av matentusiaster som brenner for faget sitt og de gode opplevelsene. Rund av dagen med en nydelig middag, besøk et av de mange utestedene og føl på kveldslivet – før du gjentar det hele neste dag.

Her skapes minnene som varer – velkommen til Midtbyen!

Her finner du oversikt over spisesteder i Midtbyen.

 

Sjekk ut steder i nærheten