Her i Trøndelag finnes det et hav av spennende museer for både store og små! I hele skoleferien får familier med sommerkortet besøke alle MiST-museene så mange ganger man ønsker – for bare 400 kroner.

La ungene svinge seg i toppen av ei mast, lete etter spennende troll i eventyrskogen eller være lokomotivfører for en dag. Mulighetene er mange for både store og små om du vil utforske sommeren i Trøndelag sammen med resten av familien. Gjennom hele skoleferien har alle MiST-museer åpen for de som vil la seg underholde, og lære noe nytt.

Sommerkortet Mist museum Foto: Mist/Klipp&Lim

– Vi ønsker å vise hvor mye spennende, lærerikt og moro man kan ha det på våre museer – enten det er barn eller voksne. Det er mye mer variert enn det folk kanskje tror, og man finner alltid noe som vekker interesse eller nysgjerrighet, forteller Aina Berg, markedskoordinator i MiST.

Sommerkortet

Det er grunnen til at de i år lanserer Sommerkortet. For bare 400 kroner går hele familien så ofte de vil på museum i sommer, og kortet gir fri inngang på alle MiST-museer for to voksne og barn fra 20. juni til 20. august. Det gjelder uansett hvor mange barn man har, og kan også brukes av besteforeldre, tanter eller onkler som ønsker å ta med barna på en spennende dag – eller bare to voksne som vil oppleve unike kulturopplevelser i hele Trøndelag.

Kjøp Sommerkortet her!

Barn på båt - sommerkortet. Foto: Mist/Klipp&Lim

Lek og læring

Så skal store deler av sommeren tilbringes i Trøndelag, står 11 museer og 24 besøkssteder klar for å ta imot deg og familien. Og der finner du spennende informasjon og aktiviteter innenfor alt fra kunst, til kystkultur, musikk og kulturhistorie. I alt inkluderer Sommerkortet inngang på Museet Kystens Arv, Rockheim, Kystmuseet i Sør Trøndelag, Sverresborg Trøndelag Folkemuseum, Norsk Døvemuseum, Trondhjems Sjøfartsmuseum, Rørosmuseet, Orkla Industrimuseum, Trondheim Kunstmuseum, Ringve Musikkmuseum, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum, Austrått og Stiftsgården.

Du vil kanskje også like