Trøndelag er krydret med fantastiske opplevelser!

Trøndelag er spekket med muligheter for deg som søker nye opplevelser i godt selskap. I jungelen av aktører kan det være vanskelig å vite hvilke man bør velge for å få den perfekte balansen og autentiske totalopplevelsen du leter etter. Vi har samlet et knippe lokale rundturer fra forskjellige turoperatører som plasserer deg på første rekke for å kunne ta inn mat, aktiviteter, kultur og gode historier. Her får du opplevelser, reise og overnatting – klappet og klart.

Trøndelag Culinary Grand Tour

Utforsk noe av det beste landet har å by på i det kulinariske Trøndelag. Trøndelag Culinary Grand Tour tar deg med på en 7-dagers reise fra fjord til fjell. Du får oppleve spennende lokale smaker, inspirerende kunstutstillinger, lokale mikrobryggerier og eksklusiv lokal matkunst – for ikke å snakke om den ektefølte trønderske gjestfriheten. Turen arrangeres av Up Norway.

Ost fra Kraftkar. Foto: Hanne Stensvold

On The Trail Of Great Cheese – Trøndelag

Smak deg gjennom lokale oster i hjertet av Trøndelag og på Tingvoll. Rundturen lar deg blant annet ta inn mathovedstaden Trondheim, kulturlandskapet på Den Gyldne Omvei på Innherred, og ikke minst det familiedrevne gardsmeieriet Tingvollost kjent fra World Cheese Awards 2016 med blåmuggosten «Kraftkar». Rundturen arrangeres av Up Norway og kan gjennomføres hele året.

A Frozen Fairytale

Disney-filmen Frost har blitt en av de mest fengslende familiefilmene i vår tid. Denne eventyrlige rundturen er inspirert av nettopp Frost og er satt sammen for at utenlandske turister skal få oppleve ekte eventyrlig vinter og norsk kultur på sitt beste. Turen starter i Trøndelag og tar deg med på en gastronomisk reise ispedd rike kulturopplevelser. Videre går turen til Finnmark og snødekte vidder. Opplev Norsk luksus, autentisk samisk reindriftskultur og uforglemmelige vinteraktiviteter på denne inspirerende turen arrangert av Up Norway.