Skal du tilbringe påsken i Trondheim, finnes det mange varierte aktiviteter å delta på. Vi gir deg 9 tips til hva du kan gjøre i Trondheim i påsken.

PIRBADET

Norges største og mest besøkte innendørs badeanlegg holder åpent i påsken. Pirbadet ligger rett ved sjøen i Trondheim og har en utrolig flott utsikt til både vær og vind. I badeanlegget er alle tilbudene samlet i ett stort rom, oversiktlig og familievennlig. Pirbadet er en perfekt familieaktivitet.

Åpningstider: 10.00 – 18.00
Pris: Voksen 180,-, Ungdom 155,-, Barn 120,-
Les mer informasjon og oppdaterte åpningstider for Pirbadet i påsken. 

ROCKHEIM

Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk. På Rockheim finner du utstillinger som tar deg med på en reise gjennom nyere norsk musikk- og kulturhistorie fra 1950-tallet til i dag. Mange av utstillingene oppfordrer til interaksjon, og hvis du vil ha en pust i bakken finner du en hyggelig café i femte etasje, med en nydelig utsikt mot Munkholmen og Trondheimsfjorden.

Åpningstider: 10.00 – 16.00. Stengt på mandager og 15. + 22. april
Pris: Voksen 140,-, Student/Honnør: 100,-, Barn under 16: (gratis i følge med voksen)
Les mer informasjon og oppdaterte åpningstider for Rockheim i påsken. 

VITENSENTERET

Vitensenteret i Trondheim er et populærvitenskapelig opplevelsessenter, en favoritt for både barn og voksne. I tillegg til spennende utstillinger har Vitensenteret mange aktiviteter der barna kan eksperimentere og utforske. Barna kan bygge ballongbil, støpe tinnfigurer og lage en c-vitaminrakett, kjøre orbitron eller drømme seg bort i stjernehimmelen i planetariumet. Må oppleves, gjerne flere ganger.

Åpningstider: 10.00/11.00 – 17.00. Stengt 21.-22. april.
Pris: Voksen 125,- Student/Honnør/Barn: 90,-
Les mer informasjon og oppdaterte åpningstider for Vitensenteret i påsken.

AFTERNOON TEA PÅ BRITANNIA

På nyåpnede Britannia kan du nyte en klassisk Afternoon Tea i Britannia Bar eller Palmehaven. Afternoon Tea er en britisk selskapstradisjon med røtter tilbae til 1840-tallet. Her får man fingersandwicher, scones og søte delikatesser og kaker servert med ditt valg av te eller annen drikke.
Les mer om Afternoon Tea på Britannia

RINGVE MUSIKKMUSEUM

Ringve Musikkmuseum er et spesialmuseum for musikk og musikkinstrumenter, og er en levende formidler av musikkhistorien. Ringve er også morgendagens museum, og viser fram nye musikalske strømninger i et flerkulturelt og moderne Norge. Musikkmuseet, lystgården og den botaniske hagen er sammen med en rikholdig museumsbutikk og Tordenskiold kro, noe av det du kan oppleve på Ringve.

Åpningstider: 11.00 – 16.00. Stengt på mandager.
Pris: Voksen: 130,-, Student/Honnør: 110,-, Barn (0-15): Gratis
Les mer informasjon og oppdaterte åpningstider for Ringve Musikkmuseum i påsken

BAKKLANDET

Bakklandet ved Nidelva er Trondheim sin «gamleby», og har vært bebodd siden tidlig på 1600-tallet. Her finner du små, fargerike trehus tett i tett, og mange av dem huser koselige kafeer, gode restauranter og spennende designbutikker.

SHOPPING

Trondheim og shopping er for mange synonymt. Foruten etablerte kjøpesentre som Trondheim TorgByhavenMercursenteretSolsiden Kjøpesenter, Sirkus Shopping og City Syd er også Trondheim kjent for å ha mange spennende og uavhengige nisjebutikker. Det er her du finner de virkelige skattene, både av klær og brukskunstgjenstander, og kan handle ting du ikke trenger å være redd for at naboen dukker opp med på hageparty, eller han som sitter foran deg på bussen har på seg.

SYKKELTUR LANGS SKANSEN

Når vårsola begynner å vise seg og du kan kjenne varmen, er det riktig så herlig å sykle i Trondheim. Gang- og sykkelbrua som går langs Nordre avlastningsvei og helt frem til Ila er en nydelig sykkelvei når været er godt – med sjøsprøyt fra Trondheimsfjorden på den ene siden og utsikt mot Skansen på den andre. En lunsjpause på Lille Skansen er heller ikke å forakte.

KAJAKKPADLING LANGS NIDELVEN

Opplev Trondheim fra et unikt perspektiv. Trondheim Kajakk tilbyr både dagsturer og kveldsturer i kajakk langs Nidelven, til både enkeltpersoner og grupper. Time bestilles på forhånd med priser fra 350,- per person for ca to timers padletur inkludert nødvendig utstyr. En flott aktivitet for hele familien.

Les mer om hva du kan oppleve i Trondheim.

Les om hvordan du kan reise til Trondheim.