På eventyr i Meråker

Meråker er et paradis for familier og venner som ønsker å feriere tett på naturen og dra på oppdagelsesferd i den vakre fjellkommunen. I Meråker finner du et bredt spekter av aktiviteter, med lett tilgjengelige fjelltopper, urørt natur og mange fiskevann! Velkommen til naturparadiset Meråker!

Du finner også en nasjonalpark og et naturreservat i kommunen, med Skarvan og Roltdalen Nasjonalpark i sør og Kolltjønndalen Naturreservat i nord.

En spennende og trygg inngang til naturopplevelsene er aktivitetene Rypetoppen Adventurepark, Meråkerfjell Ridestenter og Norway Husky Adventure tilbyr. Disse aktørene holder til i nærheten av hverandre, og byr på varierte opplevelser for hele familien.

Spennende familieopplevelser:

Rypetoppen Adventurepark er en av Norges største klatreparker. Her finner du både klatreløyper i skogen og via ferrata løyper i juvet inn mot fossen Brudesløret. Det er hele 2,8 km med løyper med 28 zip-liner og mer enn nok plass å boltre seg på for hele familien.

Meråkerfjell Ridesenter har drevet med fjellridning siden 1991 og har erfarne turledere som tar deg trygt med på ridetur i fantastisk natur. De kjenner området og lokalhistorien særdeles godt og tar deg med på en uforglemmelig reise gjennom begge deler.

Norway Husky Adventure har 40 Alaska Huskyer som garantert vil gjøre inntrykk på deg! Her blir du tatt med på et hundeeventyr av erfarne guider som har drevet med hundekjøring i over 20 år. Du får være med på å sæle på og forberede ditt egen spann før det blir kjøretur i vakker natur.

Statsskog har utleie av fantastiske hytter i hele Meråker. Hyttene har høy standard og er et glimrende utgangspunkt for flotte naturopplevelser. Statsskog tilbyr også fiske- og jaktkort, samt fiskekort for flere vann og vassdrag.

Du vil kanskje også like: