Sula fyr - overnatting
©Tove Cecilie Fasting

Sula fyr - overnatting

Fyrboligen på Sula er en av Norgeskystens mest eksotiske overnattingssteder. Du kan enten leie et rom, og dele kjøkken og bad med andre gjester, eller du kan leie hele boligen. Vi har tilsammen seks soverom med ialt 14 sengeplasser, i tillegg til en stue hvor det kan sove en eller to personer. Boligen har tre bad, to kjøkken og flere stuer/oppholdsrom.

Fyrboligen har antageligvis øyas beste beliggenhet, iallfall når det kommer til utsikt! Når det gjelder værforhold er saken en helt annen.

Her kjenner du virkelig både hav og vind. Rekkverket langs gangveien opp til huset kan være praktisk å klamre seg til når det blåser som verst!

Men nettopp været er selvfølgelig sjarmen med å bo her. Her får du virkelig følelse med naturens villskap og krefter. Like så sødmefylte som sommerdagene her ute i havgapet kan være, like så stormende kan vinternettene bli. Nordlys over Sula og Fyret er en helt unik opplevelse.

Sula fyrvokterbolig eies av Stiftelsen Sula Fyr, en veldedig stiftelse som har som oppgave å ivareta boligen, naustet og uteområdene.