Skarvruets Fjellhotell og Fjellstasjon

Skarvruets Fjellhotell og Fjellstasjon

Nesten på snefjället -  859 m - over havet, liggende i sør og med en fantastisk fjellutsikt i alle rettninger, har Skarvruets Högfjällshotell, vært et hotell- og fjellstasjon for fjellelskere i nesten hundre år. Hotellet er fortsatt en offisiell STF Fjällstation beliggende i Tänndalen. Skarvruet ligger akurat i svensk / norsk grensefjell, nær isbreene Helags og Sylarna, nordvestover.

Wilderness and Wildlife

Skarvruet har alltid vært et naturlig samlingssted for alle som elsker sommer og vinter fjell.En slik plass kan vare vanskelig å finne for noen som vil finne en unik, avslappende autentisk fjellopplevelse. Både vinter og sommer kan vi "tjene" det sanne fjellopplevelsen mange som lengter etter eller drømmer om.

Ulike fjellaktiviteter kan varieres i fiske, fuglejakt, ulike typer ski, snøscooterkjøring, klattring, sykling, sommer turstier, kanopadling. Spennende dyreliv eventyr - møte dyr på fjellet vinter og sommer,kan alle få mulighet til selv, men kan også ordnes. Kanefart med hest, sledding med hund eller reinsdyr og ridning kan også ordnes. Hotellet er sentralt beliggende, men opplevs som mitt i villmarka, da vyer og fjell er fri fra bebyggelse. Dette er også bra for vinteropplevelsen av fantastiske nordlys, Aurora Borealis.

Wellness

Å bo på Skarvruet, når en dag på fjellet er til stede, er det fantastisk å komme hjem og slappe av foran vakkert knitrende peiser. Da vil den avslappende, romantiske fjellopplevelsen dukke opp, som alle drømmer om og lengter etter.

Før eller etter maten vil noen mennesker ha en badstue. Vi har både vedfyrte finsk badstu og stor tradisjonell badstue med panoramautsikt over fjellene.

Restauranten

Restauranten serverer hjemmelaget, rustikk hantverksmat i Tore Wretmans ånd. Elg, Rensdyr, Kalv, Lam og Ørret  er tilberedt og servert med tradisjonelt rike og spennende gode sauser. Lingon og tranebær, annet tilbehør, gode oster, er en selvfølge. Hjemmelagde desserter blir prikken på isen. Kandelabra og mange stearinlys rammer den festlige middagsopplevelsen sammen med gode viner eller hva annet er ønsket.

Et varmt velkommen ønsker familien Krusell