Open menu
Romenstad Hytter
©Romestad hytte og Gardsferie

Romenstad Hytter

Kilde: Destinasjon Røros

Vi tilbyr overnatting i stemningsfulle, tradisjonsrike hus og hytter på gården og setra vår, Søvollen. Varierende størrelse og standard.

Kulturminnepark

Vi tar deg med på en spennende vandring i gammel fangsthistorie der du får oppleve et rekonstruert fangstanlegg, her du kan se og høre om hvordan fangstgropene fungerte når de var i bruk.

Dersom dere har tid og interesse, guider vi også gjennom et gammelt fangstanlegg fra Vikingtida, som viser hvordan dyregravene ser ut etter flere hundre års forfall. Disse vitner om stor aktivitet for flere hundre år siden.

Vi serverer gjerne tradisjonsmat fra Rendalen i forbindelse med en dag med kulturhistorie. Og vi vil spesielt anbefale mat stekt i kokegrop.

Kanoutleie

Å gli av gårde i en kano over blikkstille vann, med naturen så tett innpå, gir deg en forunderlig avstand til hverdagen. Fuglelivet fortsetter uforstyrret av kanoen, og det ligger en duft av blomstring og sommer omkring deg. Du får oppleve den norske naturen på pulsen!

Romenstad Hytter er tildelt Olavsrosa - Norsk Kulturarv sitt kvalitetsmerke. "Kvalitetsmerket som viser veg til enestående produkt rotfesta i den norske kulturarven".

 

 

 

Sjekk ut steder i nærheten