Overnatting hos Yttervik Gard
©Yttervik gård

Overnatting hos Yttervik Gard

- Nyt ustsikten og det gode vertskapet på Yttervik gard i Beistad, Steinkjer!

Yttervik gard ligger i naturskjønne omgivelser med fantastisk flott utsikt over Hjelbotn og Follafjella.

I tillegg til kurs, konferanser, møter og selskaper, tilbyr vi også overnatting:  

TRØNDERLÅNA:
Trønderlåna er huset hvor generasjoner alltid bodde sammen. Ei Trønderlån er noe som bare finnes i Trøndelag. Trønderlånene var tradisjonelt lange og smale hus som ble utvidet etter behov når familien vokste gjennom generasjonene. Selv om vår trønderlån kanskje ikke er blant de lengste eksemplene, utstråler den likevel en sjarm og har en romfølelse som gir den en innholdsrik atmosfære.

I første etasje tilbyr vi to rom med egne bad og en felles stue/kjøkken. I andre etasje er det fem soverom med felles bad og stue/kjøkken. En peisestue i første etasje er tilgjengelig for alle gjester. Hvis dere er en større gruppe eller familie, kan hele huset med tre separate fellesområder være deres for en trivelig opplevelse.

SOMMERFJØSET:
Ei koselig hytte som tidligere var et sommefjøs og ligger bare 200 m nedenfor Yttervik, med den samme vakre utsikten. Her er det et dobbeltrom nede, samt stue, kjøkken og bad. Oppe er det totalt fire senger (140, 120,120 og 90). Plass til alt fr 2-7 personer.

STABBURET
Det gamle stabburet, som stammer fra 1930-tallet, har en av de beste utsiktene på gården. Her kan du ønske solen velkommen om morgenen og nyte den når den går ned, mens du samtidig har vakker utsikt over Hjelbotn og Follafjella.
En ny påbygning våren 2023 har endelig gitt stabburet alle moderne fasiliteter, inkludert et bad med innlagt vann og avløp, strøm, internett og en eventyrlig utsikt fra balkongen. Dette gjør oppholdet i stabburet til en fullstendig komfortabel og minneverdig opplevelse.

SUITE I NATUREN
 Vår luksuriøse suite på "Berget" gir deg fullstendig privatliv og er ideell for en bryllupssuite, romantisk getaway, en vennetur eller til og med en stund for deg selv for å finne indre ro eller arbeide med personlige prosjekter.

Suiten er utstyrt med en herlig dobbeltseng, en komfortabel sittegruppe for to personer, en kjøkkenkrok og et eget bad. Utenfor suiten har du muligheten til å grille, nyte den majestetiske solnedgangen eller varme opp i den sjarmerende vedfyrt badstuen som ligger like i nærheten. Utsikten er både imponerende og luftig, og gir deg muligheten til å nyte naturens skjønnhet fra ditt eget private tilfluktssted.

Velkommen!