Velkommen til fargerike fjell, hytteturer og unike opplevelser!

 

 

Høstopplevelser med familien

Få et avbrekk fra hverdagen og dra på oppdagelsesferd med familien i Trøndelag!

I hjertet av Norge kan hele familien oppleve naturen og kulturen på nært hold, med korte avstander og aktiviteter tilpasset både store og små! Erfarne guider tar dere også gjerne med på forskjellige aktiviteter for å skape en trygg og morsom opplevelse for alle.

 

 

Storbyopplevelser i Trondheim

Trondheim er vikinghovedstaden som yrer av ungdommelighet!

Byen har vakker trehusbebyggelse, den karakteristiske bryggerekken og landets eneste katedral – Nidarosdomen. I denne store lille byen venter kunst, kultur og mat i verdensklasse! I tillegg ligger Trondheim naturnært og har et rikt utvalg av turmuligheter både i byen og omkringliggende områder. Utforsk Trondheim i høst og la deg begeistre av småbysjarmen til storbyen!

 

 

Eventyrlige naturopplevelser

Velkommen til ville opplevelser!

Høstkledde fjellområder, oppfriskende kystopplevelser og aktive dager venter på deg og dine i Trøndelag! I høst kan du både utfordre deg selv og koble av i den varierte Trønderske naturen. Tilbring noen høstdager her med de du er glad i, og dra hjem med sekken full av gode minner. Regionens variert natur som strekker seg fra høye topper til dype fjorder gir uforglemmelige opplevelser enten det er fra sykkelsetet, til fots eller bak ivrige hundespann.

La deg forføre av den majestetiske og varierte naturen Trøndelag har å by på!

 

 

En reise i tid

Bli med på en historisk reise i hjertet av Norge!

Fra jernalder og vikingtid til pilegrimsvandring, slag, Frostating og Nidaros. Historien i Trøndelag er rik og lang, og hva er vel bedre enn å oppleve den selv? Fordyp deg i historiske skatter, møt lokale eksperter og tradisjonsrike måltider med lokale råvarer.

Ta turen til Trøndelag og bli med på en historisk tidsreise.

 

 

Lokalmatregionen Trøndelag

Smak deg gjennom matspesialiteter i Trøndelag!

Ta avstikkere til store matopplevelser, kjøp med deg prisvinnende produkter, besøk gårdene alle råvarene kommer fra – og nyt eksepsjonelle måltider på Michelin-restauranter. Trøndelag kan med rette kalles Norges fremste matregion. Landskap, jordsmonn og kaldt klima gir langsomme vekstforhold og tilfører råvarene en ekstra ren smak, noe dyrene også godt av. Det er ikke uten grunn at både fisk og kjøtt, oster og smør fra Trøndelag eksporteres til flere av verdens beste restauranter.

Opplev smaken av Trøndelag du også!

Du vil kanskje også like