VINTER VILLMARKSLEIR Ild og is : Femundsmarka
©Thoralf Rumswinkel

VINTER VILLMARKSLEIR Ild og is : Femundsmarka

Villmarksliv vinterstid er temaet for det 11 dagers kurset. Vi bor på snøleir under åpen himmel og i snøhule eller iglo, som vi lager selv. Vi går på 'ekte' treski og kommer fram til de vesentlige ting i livet.

Orientering på naturens premisser, værobservasjon, oppmerksomhetstrening, bålbrenning i snøen samt håndtering av vinterens farer tilhører selvfølgelig overlevelseskurset. I vinterleiren lærer vi å fyre opp vårt ‘indre ild’ og allierer oss med kulda. Under hele kurset har vi et sætershus som backup tilgjenglig.

Sesong: mars

Wilderness Life arrangerer villmarksleir - kurs og programmer om nærværet i naturen for private, grupper og bedrifter. Programmene formidler praktiske ferdigheter for et naturnært liv, styrker våre naturlige relasjoner - forbindelsene med naturen, seg selv og med andre, og har som mål å utfolde vårt potensiale som mennesker.

Wilderness Life arrangerer også guidete villmarksturer til fots, på ski og i kano. Turene byr trygge rammer for personlige, dype villmarksopplevelser. En del av turene egner seg for familier med barn og undom. Skreddersydde turer etter avtale.