Oppdal Skisenter er i særklasse Trøndelags største og beste. Med 30 nedfarter fordelt på fem områder er Oppdal et yndet utfartssted for skifolket fra november til april.

Oppdal Skisenter – nedfarter i fem områder

Oppdal Skisenter er Norges største alpine skiområde, og ble i 2013 rangert på 3. plass i Dagens Næringsliv sin kåring av Norges beste skisentre.

Du kan velge om du vil kjøre i Vangslia, Ådalen, Hovden, Slettvoll, Stølen, eller i alle fem, de er nemlig koblet sammen i et langstrakt løypenett på til sammen 56 kilometer.

En stor variasjon av løyper, gjør at Oppdal Skisenter passer like godt for nybegynnere som for de rutinerte, og du har som oftest veldig god plass å leke deg på.

Se de ulike prisene på heiskort i Oppdal Skisenter, og kjøp heiskortet ditt allerede nå.

Oppdalsregionen, Oppdal Skisenter, Foto: Terje Rakke NL/IN

Off Piste på Oppdal

Fra de mange heisene er det også tilgang til flere herlige off piste-områder med puddersnø. Her gjelder det bare å spørre de lokale skivertene om hvilke områder det er trygt å oppsøke.

Komplett vintersportssted

Oppdal har ikke bare alpinbakker å by på. Her er også milevis med flotte langrennsløyper, curlinghall, svømmehall, bowlinghall, flere restauranter og andre spisesteder, og et godt tilbud innen handel.

Mange overnattingsmuligheter

Oppdal har overnatting i mange kategorier og prisklasser, både i umiddelbar nærhet til Oppdal Skisenter og i mer stille og familievennlige områder. Hotell, hytte, leilighet og camping er noe av det du kan velge mellom. Les mer om de mange overnattingsmulighetene og bestill din neste overnatting på Oppdal.

Du vil kanskje også like