Kysten av Trøndelag veksler mellom sjarmerende skjærgård og høye fjellformasjoner. Kontrastene er store, men folkene du møter er stort sett like; varme, imøtekommende og hemningsløst trivelige å omgås.

Fiskeopplevelser i verdensklasse

Hitra/Frøya er kanskje den mest kjente plassen for havfiske i Trøndelag, men du får garantert like gode opplevelser lenger nord på kysten også. Både Fosenhalvøya og Namdalskysten har et herlig kystlandskap, og havfiske kan du drive med stort sett overalt.

Rundreise

En reise langs kysten av Trøndelag gir deg garantert historier å fortelle når du kommer hjem. Nærheten til naturen og naturkreftene er sterk, men komfort og god atmosfære står alltid i sentrum. Besøk øyriket Hitra/Frøya, Fosenhalvøya og Namdalskysten før du følger Kystriksveien videre i retning Bodø. Du vil få opplevelser du aldri vil glemme.

Levende fiskevær

Mange levende fiskevær, som for eksempel Sør-Gjæslingan i Vikna, holder atmosfæren og tradisjonene fra gammeltida i hevd. Du kan leie båt, fiskeutstyr og sjarmerende rorbuer og sjøhus av høy kvalitet. På trøndelagskysten råder en hemningsløshet og en imøtekommenhet som gjør at du fort føler deg hjemme. Vi advarer om fare for ”motsatt hjemlengsel” når oppholdet er over.

Du vil kanskje også like