Skal du arrangere julebord er Trøndelag et ypperlig sted for dette, uansett om du allerede befinner deg i Trøndelag eller ikke. Julebordet kan kombineres med mange spennende og eksotiske aktiviteter!

Om man ønsker en totalopplevelse med aktiviteter, mat og overnatting eller kun god mat til julebordet så kan Trøndelag by på det meste, enten man ønsker å reise til julebordet, eller ha et julebord i nærheten.

Julebord på Røros

Verdensarven Røros – her finner du mange opplevelser som er eksotiske for nordmenn flest. Her kan man velge rolige aktiviteter som vandring i Bergstaden, kanefart langs historiske bygninger eller full fart med skutertur eller hundekjøring. Deretter kan man ta det tradisjonelle julebordet på kvelden med god mat og drikke.

Julebord på Oppdal

Oppdal lover snøgaranti, så her er det ypperlig å kombinere julebordet med aktiviteter i snøen. Enten man vil kjøre slalom på Oppdal Skisenter, moskussafari på Dovrefjell eller en enkel skitur før man koser seg med god mat, så har man flere muligheter her.

Julebord i Trondheim

Kombiner julebordet med noen nye opplevelser i Trondheim. Kanskje en tur på Trondheims julemarked, en halvdagstur med hundekjøring og et yrende byliv i julebordssesongen. I tillegg finnes det flust av restaurant-tilbud med flotte julebordsmenyer.

Julebord i Namdalen

Namdalen har mange flotte naturopplevelser som kan ta julebordet til nye høyder! Her kan man starte dagen i Grong Skisenter, eller med hundesledekjøring før man fyller opp energilageret med god middag til kvelds.

Julebord på kysten

Opplev Trøndelagskysten på sitt villeste i vinteren, kanskje en tur på førjulsmarked i Lysøysund og kombiner det med et julebord!

Du vil kanskje også like