Hyttetur til Kjerristangen i Lierne
©Ingulfsvann Vestre

Hyttetur til Kjerristangen i Lierne

Her er det god plass til å slappe av på hyttetur i fjellet sammen. Hytta er et godt utgangspunkt for aktiviteter i området. Plass til tolv personer, rett ved Ingulfsvann med bilvei helt fram. Hytteliv med kortspilling, lesing og tid sammen på hyttetur er selvskrevet. Er det godvær er det fint å være ute på verandaen. Isfiske byr på spenning. Se på dette fiskekartet for å planlegge isfiskeutflukter på egen hånd. 

Et stort spisestuebord med i leggsplater perfekt for mat i fellesskap. Hytta har solcelleanlegg 12 volt til lys og lading med to USB uttak. Det er Telenor mobildekning her. Gass kjøleskap og komfyr, to ekstra gassvarmere for tilleggsvarme i hytta i tillegg til vedovnen.

Du kan lese mer om hytta og omrpdet rundt, finne praktisk informasjon og priser på www.ingulfsvann-vestre.no. Fra. 2500,- per døgn, . 

Mat

Dere tar med dere ønsket mat og drikke. Drikkevann hentes direkte i Ingulfsvann. Dere kan også fylle vann hos oss på gården.  Levering av mat, matvarer og catering kan bestilles ut fra Liverten sin hjemmelevering. Pris er varepris + 100 kroner pr. bestilling levert på døra i hytta!

 

 

 

Sjekk ut steder i nærheten