Villmarksleir på egen øy

Villmarksleir på egen øy

Lad opp på hyttetur i Namdalen i høst!

Dra på hyttetur til Ingulfsvann med gjengen, og opplev den majestetiske Namdalske naturen på nært hold! 

Ved Ingulfsvann Vestre kan dere bo midt i fjellandskapet og dra på oppdagelsesferd i høstlandskapet. Dere kan velge mellom flere aktiviteter tilpasset deres nivå og ønsker. Vertskapet som møter dere på Ingulfsvann er vante fjellfolk med god kunnskap om området, og de deler gjerne historier fra fjellgårdene oppgjennom årene. I tillegg er de deres guider på aktiviteter som fjelltur, fisketur og villmarkscamp.

Book en uforglemmelig høstopplevelse med gjengen i dag, og reis hjem med lave skuldre og gode minner i sekken.

OPPLEVELSER

Fisketurer på Ingulfsvann med bruk av to båter uten motor som dere benytter fritt. Fiske med stang er mulig fra øya. Flere fiskevann tilgjengelig en gåtur unna.

Utflukter, vandring og topptur i fjellet, dere bruker båtene over til land.

Campliv med avslapping, sosialt fellesskap på øya med kortspill i lavvoen og nyte friluftsliv i eget tempo. Ta en gåtur rundt øya, dingle i ei hengekøye eller sitte rundt bålet sammen.

Bading fra øya eller kjør båten til nærmeste sandstrand.

OVERNATTING

Lavvocampen ligger på en egen øy i Ingulfsvann. Der bor dere samlet i lavvo med felles rom i lavvoen og i tilrettelagt bålplass. God løsning for vedovn, vann og enkelt kjøkkenutstyr i lavvoen. Utedo med plass for å vaske hender. Øya er fri for moderne infrastruktur, ingen strøm, vei eller innlagt vann.

MAT

Felles måltider inne i lavvoen eller ute på bålplassen. Dere velger selv om dere har med mat selv, bestiller matkasse som dere lager selv eller bestill løsningen med at vertskapet serverer. All maten vi leverer er fra Liverten.

Fasiliteter
 • Aktiviteter
  • Bading
  • Fiske i vann
  • Fotturer
 • Camping og hytte
  • Ikke innlagt vann
  • Utedo

Sjekk ut steder i nærheten