Kitekurs i Trøndelag
©Tundra Tours

Kitekurs i Trøndelag

Utfordre gjengen på kitekurs i Trøndelag! 

Trøndelags varierte natur byr på mange eventyrlige naturopplevelser, blant annet er det perfekte forhold for å kite hele året rundt – enten på brett til vanns eller med ski på land! Tundra Tours arrangerer flere kitekurs gjennom høsten og vinteren, og de erfarne guidene står klare til å veilede deg gjennom et spennende, sosialt og lærerikt kurs. Du finner informasjon om kommende kurs på tundratours.no 

HØSTKITING
Tundra Tours populære Kitekurs holdes i Namsskogan, kun 15 min fra deres Tundra Tours Kitesenter. Med sine 300 meter langgrunne og flattvann er dette et perfekt sted å lære kiting. Her vil du komme raskt i gang med kiting i trygge omgivelser. 

Tundra Tours står for alt av utstyr som våtdrakt, hjelm, vest, trapes, leash og kiter. De har også salg av alt utstyr til kiting.  Kurs i kiting er perfekt for deg som ønsker å starte med kiting eller som bare ønsker et oppfriskningskurs. Det krever ingen forkunnskaper om vind eller brettsport for å starte med kiting, men du bør kunne svømme.

VINTERKITING

Vinterkiting med ski på beina passer for de aller fleste og går over to eller tre dager. Tundra Tours stiller med instruktør, hjelmer, seler og kiter.  Det arrangeres kurs i snøkiting i Røyrvik/Namsskogan, ved Namsskogan Familiepark, ved Mo i Rana og i Oppdal. 

Har du deltatt på ett tidligere kurs? Da kan du melde deg Tundra Tours’ KiteCamper.

Pris
TypePrisKommentar
Pr.person3550,00 Kurs

    Sjekk ut steder i nærheten