Open menu
La Trollbuss ta deg med til julestemninga
©Innovation Norway - Thomas Rasmus Skaug

La Trollbuss ta deg med til julestemninga

Kilde: Trøndelag reiseliv AS

Bli med Trollbuss på tur og kom i julestemning. De arrangerer to ulike turer før jul, her er info om turene:

Julemarkedet på Røros 5.12.19

Finnes det en vakrere ramme rundt et julemarked, enn det Bergstaden Røros har å tilby? 

Det tror ikke vi, og inviterer derfor til en stemningsfull førjulstur på selve åpningsdagen av julemarkedet. Du kan blant annet oppleve nissetoget fra Røros turistkontor kl 12.45, med påfølgende offisiell åpning og underholdning fra snøscenen kl 13.00, nederst i Bergmannsgata.

Julemarkedet arrangeres i år for 11. gang og Røros’ sjarmerende handlegater er fylt med trivelige markedsboder, julemat og tradisjonsrike førjulsaktiviteter.

Se program og bestill plass her

 

Jul igjen på Stiklestad 7.12.19

Opplev god gammeldags julestemning med juleforberedelser, opplevelser og julemarked!

På Folkemuseet på Stiklestad skapes en magisk stemning når mange hundre fakler tennes langs stier og hus, og det lyser lunt fra alle stuer. Alle museumshusene, kulturhuset og middelaldergården Stiklastadir fylles av deilig mat, aktiviteter og god, gammeldags julestemning.

Opplev demonstrasjon av gammelt handverk og matlaging. Slakting av julegris og salg av syltlabber blir det også. Julemarkedet er fylt med lokal mat, husflid, handverk og redesign.

Se program og bestill plass her

 

Trollbuss har spesialisert seg på dagsturer med minibuss i Trøndelag, med variert og spennende innhold. Trøndelag har utrolig mye å by på, både når det gjelder mat-, natur-, kunst- og kulturopplevelser, og dette vil vi gjerne vise fram, enten du er turist fra inn- eller utland, eller en helt vanlig trønder..

Sjekk ut steder i nærheten