Open menu
Førjulstid på Den Gyldne Omvei
©Lena Johnsen

Førjulstid på Den Gyldne Omvei

Kilde: Trøndelag reiseliv AS

Bilen glir gjennom et snøkledt kulturlandskap, mens stedvise fakler langs veien forteller at her venter fine opplevelser og et hjertelig vertskap på deg. Litt som lukene i en adventskalender. Vertskapet tar i mot deg med stor kunnskap om både egne og andres produkter.

Langs Den Gyldne Omvei på Inderøy ligger nemlig gallerier, spisesteder, gårdsutsalg og særegne overnattingssteder på rekke og rad. Her kan du lett gjøre unna hele julehandelen, med både hvilepuls og lukta av jul som følgesvenner på veien.

Sikre deg ferskt ribbekjøtt og juleskinke på Berg gård, håndstøpte julelys på Jostu og grønnsaker til julemiddagen og julestjerne og oppsatser fra Ystgård gartneri. Lokalt øl og akevitt finnes også, fra Inderøy gårdsbryggeri og Inderøy Brenneri. Det mangler heller ikke på muligheter for å innta et bedre førjulsmåltid av lokale råvarer, for eksempel på Øyna eller Jægtvolden Fjordhotell.

På Nils Aas Kunstverksted får du et herlig avbrekk fra handelen. Mens de voksne tar inn nye synsinntrykk kan ungene delta på juleverksted og lage sine egne julegaver.

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Alle30.11.2019
22.12.2019
Den Gyldne Omvei

Sjekk ut steder i nærheten