Open menu
Julestemning på Julemarkedet i Trondheim

Julestemning på Julemarkedet i Trondheim

Kilde: Trøndelag reiseliv AS

Velkommen til en eventyrlig førjulsfestival midt i hjertet av Trondheim 6. - 21. desember! La deg begeistre av 16 innholdsrike dager som garantert vil gi deg gåsehud og julestemning.

Tradisjonsrikt Julemarked

Mens du går fra bod til bod på julemarkedet, tas alle sansene i bruk. Lukten av bål og julebakst, en varm kaffe i lavvoen, lyden av julemusikk fra konsertscenen, eller et hyggelig gjensyn med kjente og kjære. Blant utstillere, grantrær og tusenvis av små lys, er et besøk på Julemarkedet nesten som å tre inn i et magisk juleeventyr.

På Julemarkedet i Trondheim er det ikke tid til å kjede seg, men likevel hviler det en ro over hele stedet. Her finner du unike gaver og produkter til julen, kvalitetshåndverk, lokalprodusert mat og flotte grantrær fra Trøndelag. Slå av en hyggelig prat og få vite historien bak produktet du holder i hånden.

Opplev konserter, teater, eventyrstund, samtaler og tur med hest og slede. Du finner også et eget telt med Bondens Marked, hvor produsenter av lokal mat fra hele regionen er på plass for å selge sine beste produkter. Smaker du på en ost, rakfisk, speket kjøtt eller en juice er sjansen stor for at de har fått nasjonale priser. De mange kulturopplevelsene er hjertet av julemarkedet og du kan ikke unngå å komme i julestemning.

Når du er klar for å senke skuldrene er du hjertelig velkommen inn i den varme Kafélavvoen, hvor også båltrubadurene sprer god stemming. Kos deg med julens dufter, mat fra grillen og noe godt i koppen fra lokale bryggerier i Trøndelag.

Åpen alle dager kl 11.00-19.00

Langåpent i Kafélavvoen til kl 22.00: 11. des, 13. des, 18. des og 20. des.

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Alle06.12.2019
21.12.2019
Trondheim sentrum

Sjekk ut steder i nærheten