Til Værnesregionen kan du reise med tog, buss og bil, eller med fly til Trondheim Lufthavn Værnes. Regionen strekker seg fra Tydal og Meråker ved svenskegrensen via Selbu til Stjørdal og Malvik ved Trondheimsfjorden.

Reise til Stjørdal i Værnesregionen med fly

Det følgende tar utgangspunkt i Stjørdal i Værnesregionen, som ligger 35 kilometer nord-øst for Trondheim. Stjørdal er et godt utgangspunkt for å komme deg til både Meråker, Selbu, Tydal og Malvik.

Trondheim Lufthavn Værnes ligger på Stjørdal like ved E6, og flyplassen har direkteruter fra hele Norge. Blant selskapene som flyr innenlands til Trondheim Lufthavn Værnes er Widerøe, SAS og Norwegian.

Reise til Stjørdal i Værnesregionen med tog

Til Stjørdal Stasjon kommer det daglig flere tog både fra Trondheim og Steinkjer på Innherred. Fra Oslo går det tog til Trondheim sju ganger per dag, enkelte avganger med togbytte på Hamar. Turen tar cirka sju timer. Fra Trondheim går det tog videre til Stjørdal hver time på hverdager og hver andre time i helgene. Togturen mellom Trondheim og Stjørdal tar cirka 35 minutter.

Du kan lese mer om de ulike togstrekningene og bestille dine togbilletter til Stjørdal i Værnesregionen her.

Reise til Stjørdal i Værnesregionen med buss

Til Stjørdal kan du reise både fra Trondheim i sør og Namdalskysten/Innherred i nord med bussen Trønderekspressen, som kjøres av NOR-WAY Bussekspress. Fra Oslo til Trondheim kan du reise med Lavprisekspressen, som har flere avganger daglig.

Reise til Stjørdal i Værnesregionen med bil

Stjørdal ligger langs E6 like nord for den tidligere fylkesgrensa mellom Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag. Hit kan du lett komme deg med bil både nordfra og sørfra. Øst for Stjørdal ligger Meråker, og fortsetter du over grensa til Sverige kommer du til skistedet Åre og etter hvert også Østersund og Sundsvall.

Avstander til Stjørdal i Værnesregionen

Stjørdal – Meråker : 52 kilometer (E14), 47 minutter.
Stjørdal – Selbu : 50 kilometer (Rv705), 51 minutter.
Stjørdal – Tydal : 105 kilometer (Rv705), 1 time 53 minutter.
Stjørdal – Malvik : 22 kilometer (E6), 20 minutter.

Fra Oslo: 525 kilometer (via E6 og R3 ), 6 timer og 35 minutter.
Fra Trondheim: 35 kilometer (E6), 33 minutter.
Fra Bodø: 675 kilometer (E6) 8 timer og 50 minutter.
Fra Kristiansund: 227 kilometer (E39), 3 timer og 27 minutter.
Fra Sundsvall: 414 kilometer (via rute 314), 5 timer og 14 minutter.

Du vil kanskje også like