Hundekjøring er både gøy og spennende, og du får en herlig trøndersk naturopplevelse med på kjøpet. Bli med på hundekjøring i Trøndelag.

Dagstur eller overnatting

Enkelte aktører tilbyr lengre turer med overnatting på fjellet. Andre legger opp til et bedre måltid ute i naturen, før veien går tilbake til hundegården. Om du ønsker korte eller lange turer, med høy eller lav fart, legger de erfarne guidene opp til akkurat den typen tur du ønsker.

Hundekjøring – lett å bli hekta

Har du først prøvd hundekjøring får du garantert lyst til å prøve det igjen. Den første tida handler det meste om å holde seg fast, men når du forstår samspillet mellom deg og hundene går hundekjøring over til å bli en utrolig flott og morsom naturopplevelse.

Erfarne hunder

Lederhundene er valgt på grunn av sin erfaring og sitt lynne. Selv om din plass på toppen av hierarkiet kanskje ikke føles helt spikret, fører hundene deg dit du skal i en fart du bare drømte om, eller kanskje fryktet?

I Trøndelag kan du blant annet prøve hundekjøring på Røros, i Røyrvik, i Trondheim og på Steinkjer.

Visste du at du også kan være med på hundekjøring om sommeren? Flere av aktørene tilbyr hundekjøring med vogner når det ikke er snø. Ta kontakt med hver enkelt aktør for å høre om de tilbyr dette.

Du vil kanskje også like