Ta med bedriften eller teamet deres til vakre Valsøya

Ta med bedriften eller teamet deres til vakre Valsøya

Er dere på leting etter et nytt sted å oppdage sammen med bedriften? På Valsøya kan du ta med dine medarbeidere på smakfull mat i tradisjonsrike omgivelser. På Valsøya finner dere vakker fjordnatur og unike overnattingsmuligheter. 

Her finner du 2 restaurantbygninger, denne ene er datert ca 1770 og startet som et fjøs i Engdalen. Det andre bygget er datert 2021 og går under navnet Galssrestauranten ennå. Det sist er bygd i inneværende år med heltre, glass og stål som de bærende elementer. Olaushuset, nå med 8 unike overnattingsenheter, ankom Valsøya i 2017 med 2 kranbiler, fra Stokkan et par kilometer nordover langs E39. Opprinnelig var Olaushuset ei Trønderlån på en gård, dateringen er usikker, men gammel er den.

I Glassrestauranten er det nyanskaffet AV anlegg som er nytt av i år, lokalet er lyst og fint og dere kan benytte det eksklusivt.

Aktiviteter som kan bookes er klatring, padling, rib, teambuilding i og utenfor Høyt og av Lavt  klatrepark Valsøya. Det er også et stort utvalg av turstier.