Bowling er en sosial og spennende sport, som hele familien kan være med på. Her får du en oversikt over hvor i Trøndelag du kan spille bowling.

Bowling er en sport som passer for de aller fleste, enten du er 5 eller 90 år. Du trenger ingen forkunnskaper for å spille bowling, opplæring får du i hallene. Monitorer viser resultatet ditt og poengsummen regnes ut for deg.

Flere av bowlinghallene i Trøndelag har egne kulestativ som gjør det lettere for barn og funksjonshemmede å bowle.

Levanger Bowling, Moafjæra 2

Levanger Bowling ligger i utkanten av Levanger sentrum, like ved Moan Idrettspark. Bowlingen har åpent alle dager.

Dora 1 Bowling & Biljard, Kobbes gate 6, Trondheim

Dora 1 Bowling & Biljard ligger i den gamle bunkeren Dora, like ved Svartlamon i Trondheim.

Her finner du en topp moderne bowlinghall, hvor du kan booke barnebursdag, skoleavslutning eller spille discobowling. Du kan også leie VIP-rommet til bursdagsfeiringer og lignende.

Like ved bowlingbanene ligger en kafé med eget grillkjøkken, hvor du kan få kjøpt mye godt.

Centrum Bowling, Tinghusplassen 1, Trondheim

Centrum Bowling ligger i kjelleren til kjøpesenteret Trondheim Torg, og har gitt bowling til folket i over 40 år.

Bowlinghallen har ti baner, alle av laminat.

Centrum Bowling kan sette opp barnegjerder på alle baner. De har også et kulestativ som gjør det lettere for barn og funksjonshemmede å sende kula avgårde.

Utover bowling er lokalet utstyrt med to åttefots biljardbord i hallen, i tillegg til flipperspill og airhockey. I kiosken får du kjøpt mat, snacks, godteri og forfriskende drikker.

Bowling 1 & Gocart, Heggstadmoen 55, Trondheim

Bowling1 & Gocart på Heimdal tilbyr både familiebowling, bursdagsbowling, seniorbowling og firmabowling. Senteret har også innendørs Gokartbane og lekeland. Åpent alle dager.

Bowlinghallen.no, Kjøpmannsgata 36, Stjørdal

Bowlinghallen.no ligger midt i Stjørdal sentrum. Her arrangeres det bursdagsbowling, pensjonistbowling, ungdomsbowling og firmabowling. Har du mulighet til å spille på dagtid får du meget gode priser fram til klokka 17. Kafé med varme og kalde retter. Åpen hver dag.

Bowlingen Orkla, Åsvegen 1, Orkanger

Bowlingen Orkla ligger sentralt på Orkanger, like ved E39 og Shell Bårdshaug. I tillegg til ordinær bowling kan Bowlingen Orkla arrangere bursdagsbowling. Hver uke er det også pensjonistbowling på dagtid.

I kafeen får du kjøpt retter som hamburger, pizza, baguetter og mye mer. Bowlingen er åpen hver dag.

Bjugn Bowling, Botngård

Bjugn Bowling i Botngård er åpen alle dager, hverdag som helg. I lokalene finnes det også en flott golfsimulator, hvor flere kan spille sammen.

Hitra Bowling, Hitrahallen i Fillan, Hitra

Hitra Bowling ligger i Fillan sentrum på Hitra. Bowlinghallen består av 6 bowlingbaner som er godkjent for internasjonale turneringer. Hitra Bowling er åpen onsdag – søndag.

Oppdal Bowling, Kåsenveien 2

Bowlinghallen på Oppdal ble åpnet i 2001. Hallen har 6 baner med laminat, og et flott kaféområde som også kan leies til selskaper. I tillegg til bowling har senteret lekeland og bursdagsrom. Oppdal Bowling er åpen alle dager.

Wings Røros, Langegga 11

Wings Røros har 6 bowlingbaner og nyoppussede lokaler. Her finner du også Megazone Laserspill, arkadespill og en klassisk amerikansk diner.

Bowling i Namdalen
Kjenner du til en bowlinghall i Namdalen? Gi oss gjerne beskjed på opplev@trondelag.com, så oppdaterer vi oversikten.

Du vil kanskje også like