Fra hytte til hytta i Skjækra

Samle krefter med høstvandring i majestetiske Skjækra!

Å vandre fra hytte til hytte i Skjækra skulle vært på resept. Disk opp med selvfisket ørret til middag og nyt fjellivets gleder. Fjellgården Mokk i randsonen av Blåfjella-Skjækerfjella Nasjonalpark er et utgangspunkt for fine fjellturer. Nasjonalparken ser ut som villmark, men det er et eldgammelt kulturlandskap som bærer med seg en historie og har et rikt dyreliv.

7

Foto:

Home » Uncategorized » Fra hytte til hytte i Skjækra

Helårsåpent natureldorado

Mokk Gård er et eldorado for friluftsinteresserte! På tunet starter flere merkede stier, og de leder innover i Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark der du kan vandre i dagevis i den storslåtte naturen. Du finner også mange flotte fiskevann i nærheten av gården, og når snøen daler ned er det perfekt å spenne på seg skiene og ture innover i nasjonalparken.

Hent ny kraft i Skjækra

Skjækerosstua er en utleiehytte som ligger ved Skjækervatnet i Skjækra landskapsvernområde, med Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark som nærmeste nabo. Fra hytta kan du nyte utsikt mot Skjækerhatten og nasjonalparken, som er et eldorado for friluftsinteresserte. Rolige slake lier omkranser hytta mot vest, nord og øst, og med noe brattere utfordringer mot sør. Kort sagt tur terreng som passer de aller fleste.

Nyt fjellivets gleder på Skjækerhytta

I enden av Skjækervatnet, med fantastisk utsikt mot Snåsas høyeste fjelltopp, finner du Skjækerhytta; den perfekte basen for toppturer og vandreturer i vakkert høstkledd fjellandskap! Middagen kan du fiske selv i et av de nærliggende vannene, og batteriene lades med turer i området rundt hytta.

Du kan også gå fra hytte til hytte i Skjækra hvor Skjækerhytta er en av hyttene du kan overnatte hos på den turen.