Vømmølfestivalen, Juba Juba og Steinkjerfestivalen er bare noen av festivalene du kan oppleve i Trøndelag i juni. Festivalsommeren i Trøndelag er i gang!

Bakkefestivalen, Trondheim 4. mai

Bakkefestivalen er en musikk- og miljøfestival på Møllenberg i Trondheim. Den ble startet opp i 2017 og var utsolgt det første året. I 2019 gjentar de suksessen, med familieprogram på dagtid og koserter og etterfest på kveldstid! Se mer på Bakkefestivalens Facebookside her.

Sundfestivalen, Sund folkehøgskole, Inderøy – dato kommer

Sund er 150 år og feirer med festival.Todagers musikkfestival med artister som har gått på Sund folkehøgskole. Topp stemning, god musikk, bra folk og masse som skjer. I tillegg lager vi en egen festivalcamp med mulighet for å sette opp telt. 16-årsgrense. Ledsagerbevis aksepteres. Programmet finner du på sundfestivalen.no

Vømmølfestivalen, Verdal 29. mai – 1. juni 2019

Vømmølfestivalen så sitt spede lys i 1996 med et publikumstall på 1500. Festivalen har blitt utviklet i Rotmos ånd sammen med våre publikumsfrender.

Dette er en festival som hedrer musikken til Hans Rotmo. Med Vømmølopptog og konserter får du ta del i Vømmøluniverset.

Juba Juba Barnefestival, Trondheim 25.-26. mai 2019

Juba Juba er Midt-Norges største barnefestival som foregår i Festningsparken i Trondheim. Juba Juba presenterer gode kulturopplevelser for familier med barn i alderen 0-12 år. Bli med på en fantastisk helg fullstappet med musikk, teater, dans, sirkus, litteratur og aktiviteter. Her vil hele familien kunne kose seg med et mylder av gode kulturopplevelser, lek og moro!

Sagauka, Melhus 4. – 9. juni

Sagauka er en kulturfestival med spesielt fokus på barn og unge, som forteller om Melhus sin unike posisjon i sagahistorien. Melhus er nevnt over 70 ganger i ulik sagalitteratur. Finn mer info på Sagaukas Facebookside.

Trondheim Rocks, Trondheim – dato kommer

Trondheim Rocks var en ny festival i Trondheim i 2018, arrangert av Trondheim Concerts og Live Nation. Her kom store band som Iron Maiden og Volbeat! Hold deg oppdatert på Trondheim Rocks Facebookside

Røros Folk Festival, dato kommer

Røros Folk Festival arrangeres av Folkemusikkscena Røros for femte gang i 2019. Hold deg oppdatert på programmet på Facebook-eventet for festivalen.

Ladehammerfestivalen, Trondheim – dato kommer

Ladehammerfestivalen er en gratis festival som er åpen for alle. Festivalen arrangeres på toppen av Ladehammeren i Trondheim. Den første festivalen ble arrangert i 2010. Kveldene er fylt med konserter, DJ-sets og overraskelser. På dagtid lørdag er det som vanlig barnas dag, med navnet Barnehammern.
Les mer og hold deg oppdatert på program på Ladehammerfestivalen.no.

InderøyFest, Inderøy – dato kommer

Inderøyfest byr på stor sjangerbredde, musikk og kultur for de fleste aldersgrupper, spinnville konstellasjoner og et helt utrolig kulturlandskap i det som på folkemunne kalles Nordens Toscana.

Det store kaffeslabberaset, Steinkjer – dato kommer

Det Store Kaffeslabberaset på Steinkjer arrangeres ved hjelp av sponsorer som subsidierer festivalen med gode artister, slik at alle konsertene under Slabberaset er gratis for publikum.
Les mer på Facebooksida til Slabberaset.

Steinkjerfestivalen, 28.-29. juni

Steinkjerfestivalen har for alvor etablert seg på det norske festivalkartet.

Steinkjerfestivalen er igjen klare til å gi publikum store opplevelser i en liten by, med idylliske Rismelen som hovedarena.
Hold deg oppdatert på Facebooksiden til Steinkjerfestivalen. 

Midt-Nordisk Kunstfestival, Inderøy – dato kommer

Festivalen har helt siden oppstarten i 1997 vært en blanding av blant annet kurs, kunsthappenings, omvisninger og forelesinger. Midt-Nordisk Kunstfestival er de kunstinteressertes egen festival, og består av en serie kurs innen ulike kunstteknikker.
Les mer om Midt-Nordisk Kunstfestival.

Stokkøya Festival, Stokkøya, Åfjord – 28.-29 juni

Stokkøya Festival ble arrangert i idylliske omgivelser på Stokkøya i Åfjord for første gang i 2018. Festivalen byr på artister fra hele Norden, litterære programposter, festivalkino med trøndersk film og aktiviteter for publikum og tilbyr både båtcamp, teltcamp og glamping. Les mer om Stokkøya Festival. 

Kristin på Husaby, Skaun – dato kommer

Var først et litteraturseminar – men har vokst til en kulturfestival med konserter, foredrag, pilegrimsvandring, pilegrimsgudstjeneste, barneunderholdning, marked og utstillinger.
Se mer om Kristin på Husaby.

Du vil kanskje også like