Vinteren på Røros er eventyrlig vakker. Ta med deg noen du er glad i, legg turen til Røros og opplev vinteren på sitt beste. Her får du et opphold som gir deg minner for livet.

PAKKE

Dato: Vinter 2019/2020
Sted: Røros
Pris: kr 2345,- per person
Prisen inkluderer: 2 netter på Røros Hotell, frokost, kanefart** og fri tilgang til hotellets bad- og velværeanlegg under hele oppholdet.

* Pris beregnet ut fra overnatting i dobbeltrom.
**Kanefart gjennomføres ikke ved lavere temperaturer enn -20 grader

Merk forespørselen med «Vinterweekend på Røros»

Pakken kan ikke kan bookes i uke 46-50 (2019), under julemarkedet (4-8 des, 2019) og Martnan (uke 8, 2020)

Verdensarven Røros

Røros er et levende samfunn og midt i verdenskulturminnet finner vi et spennende kunsthåndverkmiljø, mange små butikker og flere verkstedsutsalg. Her finnes god dokumentasjon fra mange års gruvedrift med Slegghaugan, Olavsgruva og Rørosmuseet. I området rundt sentrum er det mange muligheter for skiturer, fjellvandring, sport og andre friluftsopplevelser.

Vinter Røros. Foto: Thomas Rasmus Juell skaug / Dagbladet

Lokalmathovedstaden

Røros er Norges lokalmathovedstad, her finner du kortreist mat og drikke, og kokker som vet å trylle med de lokale råvarene.

Destinasjon Røros, romantisk stemning på Røros, Foto: Kim Ramberghaug

Pakketur til Røros

Pakken består av overnatting på Røros Hotell og kanefart i Røros’ historiske gater. Dere blir hentet med fakler og slede utenfor hotellet. En tur med kanefart er en fin måte å oppdage Bergstaden på, og etter en forfriskende dag i gatene på Røros, er det godt å finne varmen i hotellets bad og velværeavdeling.

Kanefart på Røros i Trøndelag, Foto: Morten Brun/Røros Hotell