I Trøndelag er vi historisk god på julestemning, og du finner noe for enhver smak i utvalget av varme gode opplevelser. Ønsker du å reise til landlige omgivelser omgitt av matskatter- og spesialiteter? Er julekonserter og kanefart blant dine favoritter? Eller kanskje julemarked og museumsbesøk er det som ringer selve jula inn for deg? Uansett hvor du finner din julestemning, her er våre beste tips.

Få den gode & lune julestemningen

Få et avbrekk fra den travle julestria og dra på oppdagelsesferd med familien i Trøndelag! På Innherred lover de deg god gammeldags julestemning, og på Røros kan du vandre i julebelyste gater og kjøre kanefart.

Lokal julegaveshopping i Namdalen

La deg inspirere til julehandelen av Namdalens rike utvalg av matskatter og lokale handlerier. Med kortreist mat kan du dekke lekre bord til julefrokoster eller julemiddager med venner og familie. Her finner du garantert noe for enhver smak!

Drøm deg bort i et julepyntet Trondheim

Byen vår er nå kanskje på sitt aller vakreste. Når snøen daler og julegatene er tent er det lite som kan konkurrere med Trondheim. I tillegg til Trondheims flotte julegater og mange helårsaktiviteter er det store julemarkedet noe du absolutt må få med deg. Der får du den ultimate julestemningen i trygge og gjennomtenkte rammer.

Å besøke museer er et perfekt avbrekk i en travel førjulstid, og MIST har virkelig noe for enhver smak.