Et badeland er et behagelig og fartsfylt alternativ, for den som liker å bade. Flere steder i Trøndelag ligger badeland med sklier, bølgebasseng og mye mer.

Oasen i Namsos

Oasen svømmesenter er Nord-Europas største badeanlegg som ligger i et fjell, og har Norges nordligste 50-meters basseng. Oasen har både varmebasseng, barnebasseng, vannsklie og boblebad.

Her ligger også en liten kafeteria hvor du kan kjøpe både varme og kalde retter.

Dampsaga bad & gym på Steinkjer

Dampsaga bad har 2 sklier på 110 meter – her går det unna! Konkurrer mot hverandre, på tid, eller bare lek deg! Badeanlegget har også en strømkanal på 50 meter, bølgebasseng, stort terapibasseng med varmt vann, Jacuzzi (39 grader), ei 42 meter lang vannsklie, vannfoss, boblebenk med mer. Her finner du aktiviteter for hele familien. I relaxavdelingen i andre etasje finner du badstuer og solarier.

Blir du sulten eller tørst finner du en kiosk som serverer pølser, pommes frites, baguetter, hamburgere, pizza, varm og kald drikke, sportsdrikker og mye annet. Kafeen er sentralt plassert med lett tilgjengelighet fra både treningssenter, svømmehall og resepsjonsområde.

Pirbadet i Trondheim

Badelandet Pirbadet er Norges største innendørs badeanlegg, og ligger på Brattøra i Trondheim. Pirbadet har bølgebasseng, boblebad, helsebad, idrettsbad, barnebasseng, strømningskanal, 100 meter lang fartssklie med lyd- og lyseffekter, tuneller og «magesug».

Oppe i andre etasje ligger det en kafè som selger både varm og kald mat. Pirbadet har også en flott badebutikk med masse badetøy, badeleker og svømmesutstyr.

Husebybadet i Trondheim

Husebybadet er ikke et badeland på linje med Dampsaga og Pirbadet, men det er likevel et veldig flott innendørs badeanlegg. Her finner du treningsbasseng, terapibasseng, vannsklie, boblebad og barnebasseng.

I de samme lokalene ligger også Actic treningssenter, og medlemmer av treningssenteret har fri tilgang til badeanlegget i åpningstiden.

Badeanlegget i Oppdal kulturhus

Badeanlegget i Oppdal kulturhus har 25 meters idrettsbasseng, 40 meter vannsklie, velværebasseng med vannkanon og jetstream, barnebasseng, boblebad og badstu med utsikt over velværeavdelingen. I kafeen kan du kjøpe kalde og varme retter.

Anlegget er tilpasset funksjonshemmede og barnefamilier.

Du vil kanskje også like