Avslappende vintereventyr

Ønsker du en avkobling fra hverdagen i vinter? Finn roen i Trøndelag.

Her, i hjertet av Norge venter lett tilgjengelig natur, god plass og velsmakende matopplevelser. Her kan du senke skuldrene og stresse ned i unike omgivelser – alene eller med noen du er glad i. Trøndelag er det perfekte stedet for å lade batteriene i vinter.

Senk skuldrene i vinter

Glødende kajakk

Bli med Trondheim Kajakks insttruktør på padletur i en LED-opplyst kajakk langs Nidelven på kveldstid, en unik opplevelse! Fra Tempe til Skansen på ca. 2 timer.

Les mer om Trondheim Kajakk her!

Røros’ eldste spisested

Del en god historie og et godt måltid på Kaffestuggu; et sted der historier skapes. Etter en dag ute med kulde i kinnene er det ingenting som er bedre enn å sette seg i peisestua på Kaffestuggu og nyte lokale bakster eller en bedre middag!

Les mer om Kaffestuggu her!

Britannia Hotel Spa

Nye Britannia Spa er pusset opp i et utsøkt design, og er en moderne, elegant oase av avslapping. Nyt en god massasje eller velg din foretrukne behandling i den omfattende menyen. Spaet har seks behandlingsrom, et oppvarmet svømmebasseng, badstue, steam room, iskulp, mineralbad, treningsrom, infrarød badstue – og mye mer.

Les mer om Britannia her!

Villnis

Lukk øynene og nyt stillheten!

Hos Venåsen Skogcamp kan du ta en pause fra hverdagen og lade opp batteriene i det store luksuriøse teltet, Villnis. Her kan du og nyte knitrende peisflammer, omringet av vakker natur – og selv om snøen ligger tung ute, er det lunt og godt inne.

Les mer om Villnis her!

Kanefart – med bjelleklang i vinternatt

Mørket har senket seg over den hvitkledte bergstaden. Det er vinterkveld på fjellet og røyken stiger fra skorsteinene. Godt innpakket i saueskinnspels kan du nyte kvelden, mens hesten trekker sleden gjennom Bergstadens historiske gater.

Les mer om kanefart på Røros her!

Mormorhuset – Troset Gård

På Troset Gård kan du nyte stillheten og naturen i vakre Markabugda i Levanger. I mormorhuset venter rolige dager, og utenfor døren har du enkel adkomst til snørike fjellområder.

For den som ønsker et opphold med litt ekstra luksus, kan Troset Gård tilby blant annet spa med fotbad, fotmassasje, qigong og mindfulness.

Les mer om mormorhuset her!

Hyttekos

Ismenningen Fjellstuggu

Koble av i Trøndersk fjellandskap!

I naturskjønne omgivelser, ved innfallsporten til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark, ligger Ismenningen Fjellstuggu og venter på deg. Her kan du nyte rolige dager med god mat og drikke, skiturer og lange kvelder med gode samtaler foran peisen i Snåsafjella.

Les mer om Ismenningen Fjellstuggu her!

Værdalsbruket

Skru av mobilen og lev tett på naturen på Værdalsbruket! Utenfor vinduet ruver de majestetiske Skjækerfjella, mens du slapper av foran peisen inne!

Her kan du koble helt av, høre vinden ruske i veggene og legg ut på tur når du selv ønsker det.

Les mer om Værdalsbruket her!

Snåsa Fjellstyre

Tilbring noen vinterdager i en koselig fjellhytte! I randsonen til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark har Snåsa Fjellstyre flere hytter som passer godt for deg som ønsker å tilbringe noen dager til fjells! Legg inn tid til avslapping, lange skiturer, isfiske og bålkos – sammen eller alene!

Les mer om Snåsa Fjellstyre her!

Hyttetur i Namsskogan

Ta med deg de du er glade i på hyttetur i Namsskogan, omgitt av vakker vinternatur. Her kan dere leve det enkle liv med isfiske, naturopplevelser og fyr i peisen. Namsskogan Fjellstyre kan ta dere med på naturguiding og ordner scootertransport både til og fra hyttene.

Les mer om hyttetur i Namsskogan her!