Open menu

Sjalusi og sjelekvaler hos KUNST & KAOS

Den som kaller seg KUNST & KAOS må regne med litt av hvert. Torsdag 10. oktober kommer mye litt og en hel drøss med hvert når vi innvier galleriet som konsertlokale og lar «Lars Nilsen og Feilslutningene» rigge seg til med en musikalsk forestilling om sjalusi. Og om sjelekvaler.

Noen husker kanskje Lars Nilsen som programleder i NRK radio P2 der han ledet «Studio Sokrates» (sammen med Knut Borge) hver lørdag i mer enn 16 år. Andre minnes kanskje at Lars muntret opp lytterne med filosofiske fortellinger om «Glaukon og Anaximander» i P1s «Norgesglasset» for årevis siden.

Men ikke alle vet at Lars liker å filosofere med musikk. Han har en liten gitar på fanget og fem medmusikanter. Sammen er de «Lars Nilsen & Feilslutningene». Denne gjengen framfører en munter og kompetent blanding av filosofi, humor og countrymusikk under overskriften «Sjalusi og sjelekvaler.»

Det er nemlig sånn at ALLE kan bli sjalu. Ingen er helt forskånet for den sviende følelsen av å ikke være den beste lenger. Ikke den foretrukne. Ikke den utvalgte. Kanskje ikke engang den nest beste. På kort varsel kan sjalusien erobre sjelslivet til den stolteste og beste av oss. Kanskje er det din tur i morgen?

«Feilslutningene» er fem enestående flotte mannfolk i sin beste alder. Veldig musikalske, godt samspilte og lidenskapelig opptatte av musikken de spiller. At de valgte feilslutning som navn på ensemblet skyldes nettopp - en feilslutning. Alle fem trodde en gang at filosofi, slik Lars Nilsen fortolker filosofihistorie, kunne bringe en viss klarhet og selvforståelse inn i livene deres. Men der tok de feil!

Dørene åpner kl. 19.00. Sjelekvaler serveres fra ca. kl. 20. Inngang kr. 150,-
Pris
Tidspunkt
Fasiliteter
TypePrisKommentar
Voksen150,00 Billetter
UkedagerDatoTidBeliggenhet
torsdag10.10.201919.00
22.30
Kunst og kaos
  • Målgruppe
    • Voksen