Open menu
Kiss - The Exhibition

Kiss - The Exhibition

Svenske Alexander Johansson har samlet på Kiss-effekter helt siden han 7 år gammel fikk se coveret til Kiss-albumet Destroyer. I dag har 41 år gamle Johansson av Nordens største Kiss-samlinger. Dette blir første gang han tar med seg vandreutstillingen Kiss – The Exhibition utenfor Sverige. 

På Rockheim kan du oppleve et rikt utvalg unike effekter. Brukte scenekostymer, gullskiver, leketøy, flipperspill, dukker og mer.

Bandet Kiss ble dannet i New York i 1973, og ble kjent for fengende rock og sitt spesielle image med ansiktsmaling, kostymer og tegneserieinspirerte karakterer, samt liveshow med pyroeffekter og rykende gitarer. Det anslås at det fortsatt aktive bandet har solgt rundt 75 millioner album, og i 2014 ble de innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame.

Samtidig har Kiss lisensiert ut navnet sitt til flere tusen produkter, fra kondomer til lønsjbokser, og startet en egen industri. «It’s not a band, it’s a brand» er et kjent sitat knyttet til bandet. De har også en stor, organisert internasjonal fanskare, i Kiss Army.

Fankultur har alltid vært en viktig del av pop og rock, og er et tema Rockheim ønsker å fokusere på fremover. Denne utstillingen kan sees på som en start på dette arbeidet.

Utstillingen åpner torsdag 6. september og står på Rockheim til februar 2019. Alexander Johansson er selv tilstede på åpningsarrangementet.

 

Pakketilbud på hotell og utstillingsbillett

Besøk utstillingen Kiss - the Exhibition og bo på Clarion Hotel & Congress, 20 meter fra Rockheim!​

I samarbeid med Clarion tilbys det en eksklusiv hotellpakke inkludert billett til Kiss - the Exhibition på utvalgte helger i høst. 

Velg mellom 1 eller 2 overnattinger + inngang i utstillingen (og resten av museet) tilhørende dager: 

964,- pr rom 1 overnatting + 97,- pr pers inngang i utstillingen 1 dag 

1913,- pr rom 2 overnattinger + 200,- pr pers inngang i utstillingen 3 dager

Tidspunkt
Fasiliteter
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Alle06.09.2018
24.02.2019
Rockheim
 • Aktiviteter
  • Utstilling
 • Arrangementstyper
  • Musikk
  • Utstillinger
 • Museum, gallerier og kunsthåndtverk
  • Musikk
  • Temautstillinger