Open menu
Julestemning på Julemarkedet i Trondheim

Julestemning på Julemarkedet i Trondheim

Velkommen til en eventyrlig førjulsfestival midt i hjertet av Trondheim 7. - 19. desember! La deg begeistre av 13 innholdsrike dager som garantert vil gi deg gåsehud og julestemning.

Tradisjonsrikt Julemarked

Mens du går fra snøtelt til snøtelt på julemarkedet, er det hele tiden noe som kjemper om sansenes oppmerksomhet; lukten av bål og julebakst, følelsen av å ta på et mykt og nystrikket skjerf, lydene av språk fra mange land og en konsert som høres i bakgrunnen. Blant utstillere, grantrær og tusenvis av små lys, er et besøk på Julemarkedet nesten som å tre inn i et magisk juleeventyr.

På Julemarkedet i Trondheim er det ikke tid til å kjede seg, men likevel hersker det en ro over hele stedet. Her finner du unike gaver og produkter til julen, kvalitetshåndverk, lokalprodusert mat og flotte grantrær fra Trøndelag. Slå av en hyggelig prat og få vite historien bak produktet du holder i hånden.

Opplev konserter, teater, eventyrstund, samtaler og tur med hest og slede. Du finner også et eget telt med Bondens Marked, hvor produsenter av lokal mat fra hele regionen er på plass for å selge sine beste produkter. Smaker du på en ost, rakfisk, speket kjøtt eller en juice er sjansen stor for at de har fått nasjonale priser. De mange kulturopplevelsene er hjertet av julemarkedet og du kan ikke unngå å kjenne på julestemningen.

Når du er klar for å senke skuldrene er du hjertelig velkommen inn i den varme Kafélavvoen hvor også båltrubadurene sprer god stemming. Kos deg med julens dufter, mat fra grillen og noe godt i koppen fra lokale bryggeri i Trøndelag.

 

Åpningstider marked:

Mandag-lørdag 11-19

Søndag 13-19

Åpningstider Kafélavvo: Mandag-lørdag 10-19 Søndag 12-19

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Alle07.12.2018
19.12.2018
Trondheim sentrum