Jul igjen på Stiklestad

Jul igjen på Stiklestad

I år blir det endelig «JUL IGJEN» på Stiklestad, og vi gleder oss til å få mange besøkende på det tradisjonsrike førjulsarrangementet!

På leting etter den gode, gamle julestemninga? Ta turen til Stiklestad og få med deg førjulshelga Jul igjen, 4. og 5. desember kl. 12-17. Opplev stemninga som skapes når mange hundre fakler tennes, og det lyser lunt fra alle stuer.

Våre museumshus, kulturhuset og middelaldergården Stiklastadir fylles av deilig mat, aktiviteter og julestemning. Opplev demonstrasjon av gammelt handverk, juleforberedelser og slakting av julegris. Barna kan delta på lysdypping, juleverksted og spikking. De får også oppleve fjøsnisser, julebukker, fortellerstunder og se den lille familieforestillingen «Travel taus og fjøsnissesprell» på Molåntunet. Kafé Molåna i den ærverdige trønderlåna er også åpen.

I samarbeid med Scandic Stiklestad har vi også Julemarked med lokal mat, husflid og handverk; under tak i Borggården og i kulturhuset.  Påmeldingsskjema for selgere finner du her. Frist 8. nov.


BILLETTER
Voksne 150,- Barn: gratis
Kjøp Stiklestadkortet 2022 i resepsjonen og få gratis inngang!
Du kan kjøpe billetter til Jul igjen på nett https://bit.ly/3mjklk7eller i resepsjonen vår på kulturhuset.

Julearrangementet foregår både på Folkemuseet, middelaldergården Stiklastadir, i Borggården og på kulturhuset på Stiklestad Nasjonale Kultursenter i Verdal på Innherred i Trøndelag.

For å komme til Stiklestad ta av E6 mot Verdal, passer Verdal sentrum, følg Fylkesvei 757 og kjør opp bjørkealléen Stiklestad allé i 4 km. til du ser Stiklestad kirke og kulturhuset. Gratis parkering.

Scandic Stiklestad har åpen restaurant med både julemat, og lette lunsjretter. For overnattingstilbud, se www.stiklestad.no.
Julebord: lørdag 4. desember med stor buffet, underholdning og dans. Familiejulebord på søndag 5. desember, med bordsett kl. 13 og kl. 16. Ring 74044200 for å bestille bord.

Velkommen til ei stemningsfull julehelg!

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
lørdag, søndag04.12.2021
05.12.2021
12:00
17:00
Stiklestad Nasjonale Kultursenter