Open menu
Førjulstid på Den Gyldne Omvei

Førjulstid på Den Gyldne Omvei

Bilen glir gjennom et snøkledt kulturlandskap, mens stedvise fakler langs veien forteller at her venter fine opplevelser og et hjertelig vertskap på deg. Litt som lukene i en adventskalender. Vertskapet tar i mot deg med stor kunnskap om både egne og andres produkter.

Langs Den Gyldne Omvei på Inderøy ligger gallerier, spisesteder, gårdsutsalg og særegne overnattingssteder på rekke og rad. Her kan du lett gjøre unna hele julehandelen, med både hvilepuls og lukta av jul som følgesvenner på veien.

Sikre deg ferskt ribbekjøtt og juleskinke på Berg gård, håndstøpte julelys på Jostu og gaver i keramikk, glass eller tekstil hos Galleri Mitsel. Lokalt øl og akevitt finnes også, fra Inderøy gårdsbryggeri og Inderøy Brenneri. Det mangler heller ikke på muligheter for å innta et bedre førjulsmåltid av lokale råvarer, for eksempel på Øyna eller Jægtvolden Fjordhotell.

På Nils Aas Kunstverksted får du et herlig avbrekk mens du nyter kunst. Mens de voksne tar inn nye synsinntrykk kan ungene delta på juleverksted og lage sine egne julegaver. Du kan selvsagt finne flere unike gaver i butikken deres også.

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Alle30.11.2019
22.12.2019
Den Gyldne Omvei