Open menu
Bli med og feire skreien på Skreifestivalen

Bli med og feire skreien på Skreifestivalen

En gang i året kommer den elskovssyke skreien til Viknaværene på Namdalskysten, og det vet namdalingene både å sette pris på, og markere. Skreien er en utpreget sesongvare og ingen hverdagskost. I fire dager til ende feirer de skrei og kystkultur med alt fra fantastiske skreimåltider til underholdning basert på historien de er en del av. Skreien har vært en del av en viktig næring i over tusen år, og er det i aller høyeste grad fortsatt.

Du kan også bli med og oppleve vinterfisket i Viknaværene på nært hold. Bli med på opplevelsestur til Vandsøya - det siste fiskeværet ute i øyene på Trøndelagskysten som er i drift. Her kan du møte fiskere, «feskhandleren» og innta skreimåltid i Fiskarheimen. I løpet av festivalen kan du fange din egen skrei eller kjøpe den til kostpris på Fiskarbondens marked lørdag i Rørvik.

I tillegg til de nevnte arrangementene er kystbyen Rørvik fylt med små og store arrangement under hele festivalen. Og deilige skreimåltider, i store, store mengder.

Tidspunkt
Fasiliteter
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag27.03.2019
30.03.2019
Rørvik
  • Spesial
    • Booking: http://booking.kystriksveien.no/no/pakker/13823/weekendpakke-skreifestivalen-16-18-mars/external?packageId=13823