Open menu
Rypetoppen Adventurepark - Norges råeste klatrepark

Rypetoppen Adventurepark - Norges råeste klatrepark

Kilde: Trøndelag reiseliv AS

Eventyrlig mestringsfølelse for store og små!  

Rypetoppen er en av Skandinavias største og råeste klatreparker og ligger i spektakulær natur! Der finner du utfordringer for alle! Klatreparken har til sammen 2,8 km løyper på et område på over 100 mål. Det er 22 løyper med til sammen 29 zip-liner. Den lengste er 230m og går 40 meter over vannet! Rypetoppen har klatreløyper i både trær og i fjellsider, såkalt via ferrata (jern-stier)

Klatreparken har gratis inngang for de som ikke ønsker å klatre og det er tilrettelagt med grillplasser så du kan ta med egen mat å grille. Det er turstier som er tilrettelagt for barnevogner og rullestol langs løypene og rundt i nærområdet til klatreparken. Det er bademuligheter i parken og muligheter for å leia kano og SUP brett.

Lek i klatreløyper bidrar til motorisk utvikling, spenning og mestring. En dag hos Rypetoppen setter aktivitet og god helse i sentrum. Her kan både barn og voksne ha det gøy sammen. Klatreparken krever ingen forkunnskap eller spesielt utstyr. Du får all opplæring du trenger og Rypetoppen har det sikkerhetssystemet som er høyest rangert for klatreparker.

Info priser, åpningstider: https://www.rypetoppen.no/info/

Gruppeaktiviteter:

I tillegg til klatreparken tilbyr Rypetoppen «kreative gruppeoppgaver» eller rappellering. Aktivitetene varer ca. to timer hver, men kan også kombineres med klatreparken. Rypetoppen tilbyr også opplegg for bursdager, slekts treff, foreninger og lag.

OVERNATTING I LAVVO, BJØRNEHI FAMMILIEHYTTE eller FJELLTELT

I alle overnattingstilbudene på Rypetoppen er det inkludert bruk av kanoer og SUP (Stand Up Padel) brett på kveldstid. Tilgang til 180m2 store langhuset med benker og toaletter. Det er satt ut griller til felles bruk og bålpanner med ved. All overnatting er i friluftslivets ånd og laken og sovepose må medbringes bortsett fra på familiehytten.

Mer info overnattingsmuligheter:

https://www.rypetoppen.no/produkter/overnatting

Beliggenhet:

Rypetoppen ligger i Meråker like ved E14 før svenskegrensa. Det er 100 km fra Trondheim, 65 km fra Værnes og 60 km fra Åre.

Kontakt:

Rypetoppen Adventurepark Meråker

Epost: post@rypetoppen.no

Telefon: +47 74414170

Web: https://www.rypetoppen.no/

Facebook: https://www.facebook.com/RypetoppenAdventurepark/

Instagram: https://www.instagram.com/rypetoppen/?hl=nb

Book billett: https://www.rypetoppen.no/booking/dagskort/

Sjekk ut steder i nærheten