Ørnesafari i Flatanger
©Wenche Dahle

Ørnesafari i Flatanger

På ørnesafari i  Flatangers skjærgård får du nærkontakt med den majestetiske havørna. En opplevelse som tar pusten fra deg.

Ole Martin Dahle/Ørnemannen har i nærmere 20 år brukt all sin tid på å ta med internasjonale gjester ut for å oppleve havørna, måkene og naturen på kysten av Trøndelag. I år har han for første gang på lang tid ledig tid i kalenderen, og du har derfor en unik mulighet til å få bli med ut og oppleve dette selv. Ta med deg fotoapparatet, smarttelefonen eller kom tomhendt - minnene vil uansett bli med deg i lang fremtid.

Ta med familien eller vennegjengen og bli med Ørnemannen ut på tur. Følg leia som mennesker i hundrevis av år har benyttet som hovedfartsåre i RIB. Med god guiding vil du som gjest bli kjent med livet ved havet og havørna. Måker følger på underveis og spør om mat, som de selvfølgelig får. Ørnemannen elsker måker! På turen kan du også møte nisa som boltrer seg i ren glede over livet eller i lynhurtig jakt etter sild og annen småfisk. Tyvjoen stikker også innom for å få en bit med fisk, denne elegante fuglen er utrolig å oppleve på nært hold. 

Velkommen til Flatanger. Velkommen til Ørnemannens rike.

Fasiliteter
  • Annen overnatting
    • Hus