Open menu
Knarren Brygge Aktiviteter
©Knarren Brygge

Knarren Brygge Aktiviteter

Kilde: Kystnorge AS

Knarren Brygge tilbyr opplevelser knyttet til kystkulturen og sjøen. Mulighetene er mange og har du et ønske om en spesiell opplevelse, ta gjerne kontakt. De hjelper deg å sy sammen det programmet du ønsker deg.

Vandring på Ulvøya
Ta turen langs den merkede turstien på yttersiden av Ulvøya. Her kommer dere i nærkontakt med havet og vinden, en flott opplevelse som gir dere det viktige avbrekket og påfyllet av energi. Turstien er ca. 6,5 km i variert terreng. Turen kan starte ved Knarren Brygge.

Kajakk
Knarren Brygge er et fint utgangspunkt for å oppleve Hitras Skjærgård fra kajakk. Kun 1 minutts gange fra Knarren Brygge er Knarrlagsund Fritid lokalisert. Her er det muligheter for leie av kajakk, en grunnleggende innføring i lett padleteknikk og guidede tur i nærmiljøet. Det tilbys variert opplegg med korte eller lange turer. Mulige fotturer til et mål underveis. Dette gir mulighet for mange fine opplevelser sammen med venner eller familie. 

RIBB
Ønsker du en fartsfylt opplevelse kan en tur med ribb ut i Hitra og Frøyas fantastiske skjærgård anbefales på det varmeste. Pub til pub-runde eller bare en vakker naturopplevelse, våre samarbeidspartnere skreddersyr turer etter ditt ønske.

Tur med fiskebåt
Hitra er et yndet område for havfiske. Vi formidler turer med fiskebåt for større eller mindre grupper. 

Lekeplass og ballbinge i umiddelbar nærhet.

 

Sjekk ut steder i nærheten