Historiske Stiklestad og vakre Innherred
©Stiklestad Nasjonale Kultursenter og Hotell

Historiske Stiklestad og vakre Innherred

Weekendpakke for grupper på Stiklestad i vår som inkluderer 1 overnatting i dobbeltrom / frokost på Stiklestad Hotell samt omvisning på vår middelaldergård Stiklastadir.

Ta en weekend-tur til historiske Stiklestad nå i vår. Dere overnatter i flotte omgivelser i Stiklestad Hotell som er bygd som en integrert del av kulturhuset på Stiklestad. I vår restaurant kan dere nyte en hyggelig middag, og påfølgende dag blir det mulighet til å besøke vår nybygde middelaldergård Stiklastadir og Stiklestad kirke.

Omvisninga starter kl 13 og vår gaid tar dere med til middelaldergården Stiklastadir, hvor vi skal kjenne lukta og varmen fra grua når flere spennende historier om dette spesielle slagstedet fortelles. Etterpå går turen til ærverdige Stiklestad kirke, bygd over stedet Olav den hellige falt, hvor Olavslegender og andre historier blir fortalt.

Stiklestad ligger i naturskjønne omgivelser med mulighet for å gå omkring på egen hånd på vårt folkemuseum, eller leie sykkel for en utflukt i nærområdet. Ta gjerne turen ned til Verdal sentrum for shopping i noen av våre flotte nisjebutikker. Ønsker du å se mer av vakre Innherred anbefaler vi gjerne en tur langs "Den gyldne omvei på Inderøy". Her finner du gårdsmatprodusenter og lokale kunsthåndverkere på rekke og rad i et vakkert kulturlandskap.

Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud:

Reisemål Historiske Trøndelag
V/ Anne Lise Fløttum
Tlf: 91305423
E-post: anne.lise.flottum@snk.no