Trondheim er en av Norges fremste matbyer, med et stort antall gode restauranter som fokuserer på kortreist mat. Her får du ni restauranttips i Trondheim.

SuperHero Burger

I følge TripAdvisor er SuperHero Burger Trondheims nest beste spisested å besøke, og hvis vi snakker skikkelig god burger er dette jackpot. Her serveres hjemmelaget burger grillet på kullgrill, og nykvernet burgerkjøtt sørger for at du alltid får freshe burgere. Er du på utkikk etter en enkel cheeseburger, eller en spennende burger med utradisjonelt tilbehør? På SHB er utvalget stort og prisene ok+. Avslappet og hyggelig atmosfære.

SuperHero Burger på Facebook.

To Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken er en restaurant som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten de formidler sin lidenskap for god mat og drikke på. De samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste partnere som kontinuerlig demonstrerer sin vilje til å levere produkter i toppklasse.

Bordbestilling: 73 56 89 00
www.toromogkjokken.no

Bakgården Spiseri & Bar

Bakgården ligger midt i Trondheim sentrum, og serverer tapas, pizza, vin og cocktails. Her etterstreber de å bruke lokale råvarer såfremt det er tilgjengelig.

Bordbestilling: 45 22 24 88
www.bakgaarden.com

Havfruen Fiskerestaurant

Rett ved Gamle Bybro og Nidarosdomen finner du Havfruen Restaurant. Lokale råvarer og kortreist mat preger menyen. I følge Havfruen selv skaper de fiskeelskere, men de har alltid en kjøttrett på menyen om det skulle være ønskelig. Menyen oppdateres etter sesongens beste råvaretilgang, og Havfruen er fiskerestauranten i Trondheim med lengst fartstid.

Bordbestilling: 73 87 40 70
www.havfruen.no

NordØst – Food & Cocktails

NordØst ble startet opp sommeren 2015, og holder til i nyoppussede lokaler på Solsiden. Ideen bak konseptet er å kombinere asiatiske teknikker med norske råvarer, og sjøkreps fra Frøya med miso-majones har allerede rukket å bli en meny-favoritt. Med Norges beste kokker på kjøkkenet er det ikke rart at maten du får servert er både spennende og smakfull. Her finner du ikke burger på menyen.

Bordbestilling: 48 28 94 82
www.nordoest.no

Folk og Fe – En bistro på Bakklandet

Bistroen Folk og Fe ligger nydelig plassert midt i hjertet av Bakklandet. Hos nykommeren i Trondheim får du servert tradisjonelle retter basert på lokal mat. Menyen varierer etter sesong, slik at du får servert de beste råvarene til enhver tid.

Bordbestilling: 97 51 81 80
www.folkogfe-bistro.no

Frati

Frati er smaken av Italia – midt i Trondheim. I over 40 år har den italienske restauranten servert velsmakende retter, og er kjent for sine fristende appetittvekkere, bedre middager og et bredt utvalg av gode viner.

Bordbestilling: 73 52 57 33
www.frati.no

Rot Vin & brød

Rot Vin & Brød ligger i Adressabygget ved Solsiden i Trondheim. Her lages alt fra grunnen av, og du får alt fra spennende småretter til mer tradisjonelle hovedretter. De har et eget bakeri og spesielt fokus på vin, derav navnet Rot Vin & Brød.

Bordbestilling: post@rotvb.no
www.rotvb.no 

Fagn

Fagn blir sagt å være en av Trondheims beste restauranter. Du kan få en inspirasjonsmeny i første etasje, hvor du kan velge mellom alt fra 5- til 20-retters menyer, så her venter mange spennende smaksopplevelser! I andre etasje er det restaurant og cocktailbar hvor man får enkle middagsretter frem til kl. 20.30 – da åpner cocktailbaren.

Bordbestilling: 45 84 49 96
www.fagn.no

Du vil kanskje også like