Høstferien i Trøndelag er rett rundt hjørnet. Her har vi samlet en oversikt over aktiviteter og andre opplevelser på Innherred i høstferien.

Store og små med utfartstrang og oppdagertrang har mye spennende i vente, hvis de tar turen til Innherred i høstferien:

Grottetur og gruvetur ved Mokk Gård i Ogndal

Bli med på en opplevelsesrik guidet tur til kalksteinsgrotter i Ogndalsfjella i høstferien. Turen inkluderer alt nødvendig utstyr, guiding og middag.

Lei kano og padle på Ogna

Enten du liker å dra på tur alene, eller har med familie og venner – kanotur er en morsom aktivitet, også når det er høstferie. Steinkjer kommuneskoger Ogndalsbruket KF har totalt 10 kanoer for utleie.

Hyttetur og fisketur i Skjækra

Steinkjer Kommuneskoger Ogndalsbruket har hytter som kan leies ved porten til  Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark og Norges Geografiske Midtpunkt. Hyttene har god beliggenhet med tilgang på fiskevann og turområder like utenfor, perfekt for en utflukt i høstferien.

Kos deg i vannet – badeland i høstferien

Bad og ha det artig i vannet, enten i Trønderhallen Svømmehall på Levanger eller i Dampsaga badeland på Steinkjer.

Gruvetur

Vær med på en spennende tur til kobbergruvene ved Mokk gård. Vertskapet forteller historien rundt gruvene underveis på turen. Framme ved gruvene nytes utsikten mot Steinkjer, Verdal og Blåfjella – Skjækerfjella nasjonalpark.

Vandretur til Norges Geografiske Midtpunkt

Turen starter på parkeringsplassen ved Lustadvatnet. Herfra kan du gå på svillelagt og merket sti inn til Midtpunktet. Høstferien er en av de siste mulighetene for å gå til Midtpunktet til fots, snart blir det tid for å ta fram skiene.

Den Gyldne Omvei på Inderøy i høstferien

Liker du gårdsmat, kunst og naturopplevelser? Da bør du legge turen til Den Gyldne Omvei på Inderøy. Kanskje tar du deg en sykkeltur?

Sykkeltur – lei en sykkel på turistkontoret

Visit Innherred leier ut sykler fra turistkontoret på Steinkjer. Inkludert i prisen får du hjelm, pumpe og refleksvest. Vesker, sykkelvogn og transport av sykkel kan bookes i tillegg.

Grilling og skjellsanking i fjæra

På Innherred finnes det mange flotte badeplasser hvor man kan sanke skjell og tenne bål.

Overnatting utenom det vanlige

Vil du at overnatting skal være mer enn en seng å sove i? Det er flere steder på Innherred som tilbyr overnatting utenom det vanlige. Kun en time fra Trondheim ligger unike overnattingssteder som perler på en snor.

Du vil kanskje også like